Nie wiedzac gdzie umiescic taki temat zdecydowalem sie na dzial Rozrywka. Jak w temacie w Lublinie mozna sobie posmigac TT na nauce jazdy jak zobacze ta tt ponownie to postaram sie zrobic jej fotke, ale narazie mozecie mi wierzyc na slowo
pozdro
Nie wiedzac gdzie umiescic taki temat zdecydowalem sie na dzial Rozrywka. Jak w temacie w Lublinie mozna sobie posmigac TT na nauce jazdy jak zobacze ta tt ponownie to postaram sie zrobic jej fotke, ale narazie mozecie mi wierzyc na slowo
pozdro
heheehe pewnie jeszcze na LPG :P
Masz cos do powiedzenia? na pewno? przemysl to jeszcze raz... a potem napisz!
---------------------------
Nie masz nic do powiedzenia, ale jednak piszesz? KLIKNIJ--> http://twozywo.art.pl/wyraz/spierdalaj.htm
no nie wiem ale co najsmieszniejsze jest to roadster
pozdro
to gdzie oni mocuja tabliczke " L " hehe ciekawe ile kosztuje taki kurs na prawko :P za czasow kiedy ja zdawalem prawo jazdy jezdzilo sie niestety Fiatem Punto 1.2 55PS
Masz cos do powiedzenia? na pewno? przemysl to jeszcze raz... a potem napisz!
---------------------------
Nie masz nic do powiedzenia, ale jednak piszesz? KLIKNIJ--> http://twozywo.art.pl/wyraz/spierdalaj.htm
Z tego co slyszalem to nie ucza jezdzic tym autem tylko jest opcja wykupienia sobie np. godziny jazdy
Tulu mamy klubowiczow z Lublina , moze zapolujecie z aparatem na to TT
Pozdrawiam
Zamieszczone przez John Dryden
Może pojde i sobie wykupie z 2 godzinki... zobacze jak "idzie"
[ Dodano: Pon Maj 28, 2007 10:00 pm ]
Juz wiem co i jak
"elke" na na przedniej szybie na gorze... widzialem juz ja
Znalazlem pedały z TT hehehehe nie jest to z tego lubelskiego ale w lubelskim pewnie tak samo gowniano to wyglada bleeee
Jak to kur... wyglada ja to nie moge na to patzec :/
pozdro
wiś chce się przejechać to trzeba zabolić a te pedaly to pewno dla bezpieczeństwa pasażera
taki gość co śmiga L-ką to nic innego jak swego rodzaju "taksowkarz", który mówi ci nieważne czy umiesz jeździć czy nie że możesz już po tych paru tyśiącach co mu zaplaciłeś że już ok i możesz śmigać na egzamin
NO RISK,
NO FUN.
Gdzies kiedys w innym watku czytalem ze nie jest to auto do nauki jazdy typowo ..
Bardziej ma to na celu przyciagniecie klientow do danej szkoly jazdy , kuszac ich nietuzinkowymi autami ..Dla chetnych jednak za dodatkowa oplata mozna sobie pojezdzic TT kupujac godzinke czy 2 ..
:P
Pozdrawiam
Zamieszczone przez John Dryden
Po Poznaniu również śmiga TTka z "L-ką"
KOCHAM MAłE CZARNE
no tak u bułgarów to wszysTTkiego można się spodziewać - co za naród
NO RISK,
NO FUN.
Witam,w poznaniu u mnie tez jezdzi czerwona TT-ka Roadster,można sobie wykupic dodatkową godzine bo normalnie jezdzi sie Clio