No ladnie rozwinołem temat a kolega zwinol mi wskażn ik z przed nosa
i będe musial wywalić kase na nowy trudno gapowe sie placi
No ladnie rozwinołem temat a kolega zwinol mi wskażn ik z przed nosa
i będe musial wywalić kase na nowy trudno gapowe sie placi
Znowu TT znowu Cabriolet
Fakt. Pierwszy wyraziłeś zainteresowanie. Ale piła pierwszy łyknął
C'est la vive !
Pzdr,
LiquidTT-FORGE silicones-Short shifter-007P-Cold side-RIEGER-REMUS-MOMO
Chłopaki jak to jest z tymi wskaźnikami doładowania bo myślałem że jest jeden typ = wężyk od silnika + kabel spod bezpieczników i jest gitarka a tu okazuje się że mozna jeszcze jakieś zamontować, które potrzebują montazu czujki przy silniku... hmmm no i może żuczek razem gdzieś łykniemy takie boosty zawsze przesyłka podzieli się na pół )) ktoś chętny z za ocenau przesłać do Polski 2 wskaźniki?????? pozdro
Można by się uśmiechnąć do ARTURA ale ostatnio się nie odzywa
Znowu TT znowu Cabriolet
Polecam Defi blue Racer - taki sprzedałem pile
To pneumatyczno elektroniczny układ z własnym sterownikiem - made in Japan - pięknie wykonany i najdokładniejszy. Sam sobie (przy włączeniu) przeprowadza test.
Co do ArTTur'a, to fakt- sam się kiedys zastanawiałem dlaczego- od dawna go nie ma. ArrTTur odezwij się Może kryzys go przegnał? Czyżby juz odcinali neta? hehehheh :P
Pozdrówka,
iceboy, lepiej żeby to kryzys a nie jakis gangstre który chciał zabrać mu auTTo (sam bym chciał :P ) odstrzelił mu rękę czy coś
albo zlapali go na autostradzie jak uciekał 300km/h
żart
NO RISK,
NO FUN.
Oby tylko jakiegoś wypadku nie miał
Znowu TT znowu Cabriolet
ZUCZEK, nawet tak nie myśl
NO RISK,
NO FUN.
Panowie wszystko z Arturem w porządku (też miałem takie myśli jak Zuczek ), ciężko jest się z Nim skontaktować. Przeprowadził się i nie ma internetu dlatego go nie widać na forum, miejmy nadzieje, że niedługo się pojawi .
życie to jedna wielka impreza na któr? wszyscy s? zaproszeni.
No to spoko. kondi pozdrów go od nas. Kiedy będzie miał net?
No właśnie nie wiem , miał do mnie zadzwonić, ale nie chciałem go naciągać na koszty i zaproponowałem rozmowę na skype, kiedy będzie miał już internet. Pewnie jak już będzie miał to się dowiemy, bo z pewnością tu zajrzy
życie to jedna wielka impreza na któr? wszyscy s? zaproszeni.
Dziekuje za zainteresowanie Panowie , jakos nie doczytalem tego wczesniej
Wracajac do zegara doladowania to te z czujnikiem sa elektroniczne i sygnal z czujnika idzie kabelkiem do zegara a w przypadku zegarow mechanicznych wezyk idzie bezposrednio do zegara .
Pozdrawiam
PS.
piła - Z Twojego postu odnosnie AFR zrobilem osobny watek bo to troche OT w temacie o wskazniku doladowania
Zamieszczone przez John Dryden
Wracając do tematu wskażników to ostatnio czytalem testy różnych gaugerów i w porównaniu wskażnik AG wypadł bardzo dobrze na pierwszym miejscu był jakiś AUTOMETER ale to nie istotne bo jest paskudny i drogi a najgorzej wypadły wskażniki i tu moje zaskoczenie GREDDY tak że AG można kupować bez obaw
POZDRAWIAM
Znowu TT znowu Cabriolet
Takie małe pytanie odnosnie owego wskaznika a mianowicie po odpaleniu auta-auto na biegu jalowym wskazowka powinna wskazywac 0 ? czy -0,5 ????
Powinno pokazywać podciśnienie czyli mniej niż zero