Czy ktoś z klubu posiada takową? Jestem na etapie kupna własnej TT i zastanawiam się czy ma ona sens, jak ona wogole w TT wyglada? Ekran na stale/chowany?
Czy ktoś z klubu posiada takową? Jestem na etapie kupna własnej TT i zastanawiam się czy ma ona sens, jak ona wogole w TT wyglada? Ekran na stale/chowany?
korzysta z ekranu FISa umieszczonego miedzy zegarami. Przyciski itd znajduja sie za hamulcem recznym. Moim zdaniem sie nie oplaca bo korzystaniej wypada moim zdaniem Palmtop. Wiecej info na temat wbudowanej navi powie Ci pewnie Pawel, bo on takowa posiadaZamieszczone przez Cezary
ja mam takowa no i tyle moge powiedzec ze w Polsce nie dziala bo nie ma map na Polske i nie benidze .
[ Dodano: 9 Sierpień 2008, 15:15 ]
a swoja droga to polecam szukaj bo to juz bylo walkowane na forum
Jak bys zamiast ma napisal mam to by bylo ok jedna literka sprawila by tak wiele bo sa mapy na polske juz od wielu wielu lat ja z takowej korzystam i jestem bardzo zadowolony co do navi w tt to glownym problemem jest ten malutki FIS na ktorym pojawiaja sie tylko strzalki oczywiscie nie mozna uruchomic innej opcji po przez ograniczony FISw Polsce nie dziala bo nie ma map na Polske
pozdro
Ok @Paweł tylko kwestia taka ze u mnie ta plyta co ja masz nie jest czytana przez moje audi 2000r teraz doczytalem ze sa dwie wersje tej nawigacjii Audi navigation BNS 3.X i Audi navigation - BNS 4.X w 2001 byla zmiana na stara wersje nie ma map Polski na nowa jest (Czech Republic - Poland + Major Roads of Europe 2008/2009 Blaupunkt Travelpilot DX) i wszystko jajne
[ Dodano: 11 Sierpień 2008, 00:02 ]
jasne hee
Aha to moze tobie wysylalem ta mapke poczta ? :>
pozdro
Wpadlem na pewnien pomysl ok sa dwa rodzaje navigacji fabrycznych w mk1 wiec jak przerobic Audi navigation BNS 3.X na Audi navigation - BNS 4.X ktos ma jakis pomysl ?? tak naprawde to wyswietlacz ten sam natena gps no ta sama czytnik plyt hmm moze nawet ten sam wiec jak zrobic update ??? moze ktos juz takowy zrobil i sie pochwali swoim sprytem
a co powiecie na to? http://www.audigarage.co.uk/accessor...page=1&ID=1645
Troche drogo ale super fajowo to wygląda. Czy ktoś może instalował sobie taki odbiornik 2din w mk1?
a czy ja również mógłbym poprosić o takową płytkę i przesyłke może u mnie da rade mam odpalić
Ja korzystam z palmtopa. Co do wyboru PDA i oprogramowania nawigacji, mogę pomoc.
Dosc duzo o tym wiem
No wlasnie ja juz zaczynam miec dosyc mojej Nokii z Symbianem i Tom Tomem do ktorego na Symbiana nie ma juz aktualizacji od dluzsego czasu Masz moze na oku jakis fajny telefonik z Windą i sugestie odnosnie mapy do niego?
Chyba ze kolejny Symbian ale jakos chyba pragne zmiany...
Tez mam nawigacje na symbianie.
TomTom jest z aktualizacja z 2006r. i pokryciem polski 52% ale w trudnych sytuacjach pomaga.
Na symbiana mozesz miec jeszcze Garmina z najnowszymi aktualizacjami z pokryciem polski 99%. Jedyna wada to to ze wolno działa, chociaz malo osob narzeka na to.
Hmm z telefonów?
Z telefonów z Winda Mobile, dobry jest Asus P552w
Do tego najnowsza AutoMapa - chyba najlepsza z tych wszystkich nawigacji.
Ale PDA moim zdaniem lepsze niz komorka z WM, a cena taka sama.
Na symbiana polecam McGuider'a. Wydaje mi się że ma ze dwa razy większe i dokładniejsze pokrycie niż Tom tom.
Czarne jest piękne
Ten Garmin wyglada ciekawie - chyba zaryzykuje... szkoda ze nie ma dostepnej wersji trial
McGuider - na ich stronie jest male pokrycie numerami domow w PL - 49% - i chyba wole cos co jest oferowane przez firme posiadajaca lokalna reprezetacje - tak jakos intuicyjnie spodziewam sie wowczas lepszej atencji dla uzytkownikow w PL.
Asus P552w - musze pogooglowac bo jeszcze sie nie rozeznalem w temacie obecnych komorek ale dzieki za pierwsza wskazowke. Zdecydowanie chce nosic ze soba jedno urzadzenie - nie mam kieszeni na wiecej