Tak widze ze jest tu paru forumowiczow z Krakowa i Malopolskiego i tak sie zastanawiam czy organizujecie jakies spotkania w tych okolicach jak inne kluby?.Konkretnie chodzi mi o miesiac lipiec bo akurat bede w kraju.
Tak widze ze jest tu paru forumowiczow z Krakowa i Malopolskiego i tak sie zastanawiam czy organizujecie jakies spotkania w tych okolicach jak inne kluby?.Konkretnie chodzi mi o miesiac lipiec bo akurat bede w kraju.
FAJNIE BY BYLO JAKBY KRAKUSY TT SIE SPOTKALI GDZIES RAZEM > KRYSPINOW MOZE albo OJCOW ALBO ZJAZD NA MYSLENICE ZARABIE
jestem za
ja tez jaknajbardziej za ale dopiero bede w kraju pod koniec czerwca do konca lipca,moze sie uda cos skombinowac
Całkiem niezły pomysł,jestem jak najbardziej ZA
[ Dodano: 19 Czerwiec 2009, 17:25 ]
Jakieś weekendowe spotkanie krakowskich TT ????
krakusy na to na lipiec sie umawiamy>?
tak pod koniec?
Ja bardzo chetnie ale koniec lipca odpada bo musze wracac wtedy do Australii.Moze uda sie cos wczesniej? .Fajnie by bylo jakby ktos na spot przyjechal na felgach 18 bo chetnie bym sprawdzil komfort jazdy w takiej TT,no i moze ktos z laptopem i VAG.
Pozdrawiam wszystkich z Krakowa i Malopolski
Witam szanownych kolegów, jestem moderatorem www.a4club.eu jeżeli to Wam nie przeszkadza że głównie jeździmy Audi A4 i tak jak nas łączy Was miłość do \OOOO/ możemy połączyć siły, zapraszamy na wspólne spoty grille dyskusje o problemach, spotykamy się w każdy poniedziałek o 20 pod Krokusem na Bora Komorowskiego, hasło przewodnie BO LICZ¡ SIĘ LUDZIE A NIE NAZWA KLUBU...
PS do moderatora, jestem tu nowy, więc jeżeli przekroczyłem jakiekolwiek zasady proszę o PW a nie o kasowanie posta
KTO MA QUATTRO TEN MA WłADZÊ, 320PS 535Nm
Znowu TT znowu Cabriolet