niestety tak ... http://otomoto.pl/audi-tt-zadbane-C8529492.html .... Było miło panowie ... na tym forum jest mnustwo wiedzy i porad .... Dziękuję wam wszystkim !..... jo !...
niestety tak ... http://otomoto.pl/audi-tt-zadbane-C8529492.html .... Było miło panowie ... na tym forum jest mnustwo wiedzy i porad .... Dziękuję wam wszystkim !..... jo !...
Nie ma kasy, nie ma masy, a bez masy nie ma klasy o !
poszla jak tak to za ile?? i co teraz zamierzasz kupic?
Sprzedam TT 180 KM rok 99 cena 26000 tel 517385046
http://owex.firmy.net/
Szkoda :/
Też jestem ciekawy co po takim TT można kupić... :>
Ja jak już bym kiedyś zmieniał, to na nową TT, albo A5 (oby nigdy w przyszłości nie urodziły mi się trojaczki )
Hm, TT nie jest rozbita, więc pewnie znajdzie się kolejny szcześliwy właściciel //a może już się znalazł...
Co do ogłoszenia:
hm, z tego co wiem ATE są zamiennikami, a nie oryginałamiWszystko jest w nim wymienione na oryginalne części markowych producentów (żadnych zamienników):
- Nowe sportowe hamulce ATE Power Disc wentylowane i oryginalnie nacinane ,
Jest napisane oryginalnie nacinane a nie że są oryginalne :PZamieszczone przez Darson
Czarne jest piękne
na części markowych producentów !.... czytać ze zrozumieniem ! .... brach tanich chińskich zamienników... jeszcze nie poszła ... ale cierpliwie czekam.... a zamiast tt narazie będzie motor bo bo na żaden samochód nie zamienił bym jej...
Czytam ze zrozumieniem.
Kazdy nawet najtanszy zamiennik ma jakas firme, wiec jest oryginalny...Kod:oryginalne części markowych producentów (żadnych zamienników)
To albo są to części oryginalne od Audi, albo jest to zamiennik... innej opcji nie ma ;P
Wiadomo, są tańsze i droższe zamienniki, jakość też bywa różna.
Może jeszcze raz przytoczę:
Wspominałem o ATE, bo było pierwsze z brzegu i wyżej jest napisane, że nie były używane zamienniki.Kod:Wszystko jest w nim wymienione na oryginalne części markowych producentów (żadnych zamienników): - Nowe sportowe hamulce ATE Power Disc wentylowane i oryginalnie nacinane ,
Rozumiem co miałeś na myśli, nie jest ze mną tak źle, ale nie wiem czy mnie zrozumiano.
Potencjalny kupiec może to odebrać, że na samym początku zaczynasz kłamać...
"żadnych zamienników" nie dla każdego równa się "żadnych tanich chińskich zamienników"
Mały szczegół, może się czepiam, ale zawsze może pomóc w sprzedaży
Witam!!!
Nitr0 to prawda żaden samochód nie daje tyle frajdy co motocykl!!! A jakim motocyklem jeżdzisz? Ja ostatni sezon jeżdziłem BMW R1100S super maszyna.
Pozdrawiam wszystkich motocyklistów!!!
rowniez pozdrawiam motocyklistow CBR1000RR '07
szkoda ze musze poczekać jeszcze pare miesięcy z zakupem TT bo byłbym zainteresowany ;P
A to moje z ktorymi mialem do czynienia
TZR 50, NSR 125, cbr 500, CX 500, Bandit 600, Yzf 750
Ale moze dosc juz tego offtopu
ja trochę inna bajka bo przesiadam się z Yamaha DragStar 650 na R6
Nie musisz sie zegnac odrazu , nikt cie z forum nie wygoni
Tak czy inaczej powodzenia z nowym jezdzidlem .....
Pozdrawiam
Zamieszczone przez John Dryden
Chyba czegos mi tu brakuje.. :P
Polamała sie przy dzwonie
Znowu TT znowu Cabriolet