Panowie nie ma co się sprzeczać
żuczek rzucił rekawicą w twarz Wuya, zobaczymy jak kolega zareaguje )
Jesli nie masz ochoty na duel przynajmniej napisz że mieszkasz aktualnie w Kanadzie :P :P
Panowie nie ma co się sprzeczać
żuczek rzucił rekawicą w twarz Wuya, zobaczymy jak kolega zareaguje )
Jesli nie masz ochoty na duel przynajmniej napisz że mieszkasz aktualnie w Kanadzie :P :P
Czarne jest piękne
xylo, ochote na duel z kims z forum moglbym miec jedynie gdyby wygrana dala mi satysfakcje a w przypadku objechania lekko dlubnietej 180tki takiej satysfakcji nie uzyskam hmm no chyba, ze powinienem sie obawiac zuczka pogromcy 350zetek i pewnie innych 300 konnych aut hehe
a nawiazujac do Twojego poprzedniego postu, tak w zetce jest tyl naped a radosc z jazdy jest nieporownywalna do prowadzenia tt.. do tej pory gdy otwieram garaz pojawia sie usmiech na mojej twarzy
Dajcie spokój z tymi kłótniami bo czuję się jakbym siedział na forum Manty ) albo beemki delfina i czytał posty 16-latków, którzy dostali szansę na karnięcie się 20-łupem od swojego taty w dresie , hehehe, mam nadzieję, że nikogo nie uraziłem, Apropos to jestem przekonany, że @Arttur dałby radę każdej Z, ale szczerze mówiąc jakie to ma znaczenie? Pozdro!!
dzi? ma j? Aldona
wuyu,
Rozmawialiśmy o wyścigach ty jednak przeszedłeś do oceny mojej osoby więc teraz wiem z kim mam doczynienia, jesteś płytki jak Swider w Otwocku a rozmowe z tobą uważam za zamkniętą
Znowu TT znowu Cabriolet
hmm jestes bezczelny a ja nie znosze takich ludzi to raz a dwa nie oceniam Twojej osoby a jedynie zwracam uwage, ze zbyt powaznie traktujesz udzielanie sie na tym forum a tak na prawde nic konstruktywnego nie psizesz i nie mam na mysli tylko tego tematu poza tym Twoje opinie opieraja sie na domyslach i filmikach z youtube gdzie obserwujesz jak porusza sie wskazowka w zetce sugerujac, ze u Ciebie szybciej hehe ocene takich metod pozostawie innym :P bo mnie np to bawi tez uwazam, ze czas zakonczyc te potyczki i spadam na forum NISSANA hehe pozdro!Zamieszczone przez ZUCZEK
Nooo zaraz, zaraz z jednym się nie zgadzam. żuczek pisze bardzo wiele konstruktywnych postów. Nie uogólniaj wogóle jest forum Z ?? :P
Czarne jest piękne
no wlasnie niema takiego forum chyba skoro kolega jezdzący z350 pisze na forum tt ale jak zrobie wydech, fmic i program to wtedy bede do takich nisanow podlatywal bo jak narazie w seri to czuje przed nimi respekt
e coś Mają http://www.350z.pun.pl/forums.php
U mnie to samo. czuję respekt przed Zetkami, ale po prostu chciałem jednak spróbować tamtej nocy się pościgać chociaż miałem przeświadczenie że szybko się to skończy przegraną
Btw.: kierowca bardzo się stresował w Z'etce może to spowodowało, że miał problemy z dogonieniem mnie .. na początku.
Jeszcze jedno.. przypomniałem sobie, że do duela dołączył się VW Polo czerwone.. za cholere nie wiem po co
[ Dodano: 20 Kwiecień 2009, 17:14 ]
>>Zamieszczone przez lambo
http://www.nissanklub.pl/forum/viewf...3e7954678a15e6
reasumujac : MichałTT, ja mysle ze tamtej nocy to spotkales wuyu .
Przeczytalem wszystkie posty i wnioskuje , ze wuyu obawial sie przegranej z Zuczkiem
To tyle , bo wuyu poszedl powkur.... forumowiczow Zetki
dudi403, skoncentruj sie lepiej na handlu gratami forga a nie wnioski wysnuwasz bo nawet nie jestes uzytkownikiem TT-tki a wtracasz swoje 3 grosze wcale niepotrzebnie odnosnie dueli TT vs Z o ktorych pojecia nie masz
wuyu
wymiekles i tyle ... , zebys mial pewnosc ze " zjesz " Zuczkowa TeTke to bys podjal wyzwanie a nie pisal , ze nie bedziesz mial satysfakcji... jesli wygrasz to bedziesz mial satysfakcje ( w szczegolnosci po tym temacie) ... i wielkiego szacuna dostaniesz
ps.
chyba miales na mysli , ze nie jestem wlascicielem TT (TT owner) a nie uzytkownikiem.
pozdrawiam
ps. Nie chcesz czasem kupic actuatota do swej Zetki
dudi403, siedzisz na tym forum jedynie po to by zarobic pare groszy wiec skup sie na handlu i daruj sobie wywody w temacie KILL ON STREET i nie wciskaj ludziom nachalnie swoich gratow bo to jest lekko zenujace
co do zuczka tety czy zjem czy nie, nie zawracaj sobie tym glowy jestes na tym forum jedynie sprzedawca :P
a ty sie uparles i teraz bedziesz jesdzil po slowach takich jak handlarz , sprzedawca... ale pewnie nawet nie wiesz ile ludzie kasy zaoszczedzili kupujac cos ode mnie niz bezposrednio z Forge.... wiec Tu nie chodzi o to , ze komus cos wciskam... bo jeszcze nic nikomu na sile nie wepchnalem ...
BTW : A ty po co siedzisz na tym forum... nie masz z kim popisac na nissanie ? a moze juz nikt tam nie chce z toba gadac... ?
wiesz co ... nie ubijemy interesu ,bo z toba to bym nie chcial ubic nawet muchy w kiblu ...
3m sie
dudi403, nie wiem czy cos zaoszczedzili bo ceny masz takie same jak na allegro.pl teraz siedze na tym forum poniewaz ktos poruszyl temat TT vs 350z a jak wiesz mialem TT a teraz smigam zetka wiec moge cos powiedziec na temat osiagow obu aut ale tak to jest kazdy chwali swoje teraz latam zetka i tak na prawde wszyscy na tym forum sa przeciwko mnie nawet sprzedawca z forga ehhh nie mam lekko oj nie mam hehe :P chcialem juz zakonczyc temat ale nie zdzierże glupich komentarzy takich jak w twoim poscie....
pozdro