Blerx, na Deviantart.com znalazlem twoje fajne zdjecie i pare innych, ale to mi najbardziej przypadlo do gustu, mianowicie:
Blerx, na Deviantart.com znalazlem twoje fajne zdjecie i pare innych, ale to mi najbardziej przypadlo do gustu, mianowicie:
n/a
TTHud | carnivore extraordinaire
A ja w supermarkecie kupiłem model Audi TT quattro do złożenia. Metalowy.
Tutaj rezultat - niektóre części słabo pasowały, a model za 75,-
Ja mam R8 i TT na biurku Oryginalne z Audi, sa naprawde swietnie zrobione kosztuja cos kolo 120 zl. Co ciekawe dostalem na urodziny w pracy od szefa, zebym juz sie zamknal z gadaniem o tt ( jeszcze jej nie mialem )
[ Dodano: 16 Marzec 2009, 23:33 ]
O tego wczesniej nie zauwazylem :P Umiem niezle chyba podkrecic to co dostane w photoshławie, ale fotografa mam takiego sobie Wiec mam nadzieje ze jak bedzie lato i wszyscy letnie fele zaloza to na jakims zlocie w plenerze cos pocykamyZamieszczone przez Blerx
[ Dodano: 22 Marzec 2009, 17:53 ]
Tetunia po zmianie kapci
Drobna wiosenna modyfikacja a jednoczesnie ostatni dodatek jaki planowalem na zewnatrz - spojler 3.2 v6
ttless..
Czesc. Ja pozwole wrzucic sobie dwa zdjecia z ostatniego miesiąca.
Nic oryginalnego z powodu braku wycieczek (((:
To i ja się pochwalę swoim nowym nabytkiem dopiero co umyta, jeszcze została skóra do zrobienia bo chyba nigdy nie widziała żadnego preparatu i URAD ją ucieszy.
PS. fotki jakieś dziwne powychodziły bo coś zrypałem w ustawieniach aparatu.
Jeszcze na zimówkach, nawet nie mam czasu zmienić.
Proszę o konstruktywne oceny
No to ja też swoje wrzucę...
i
i
i
Co do felg ?? no co ja mogę zrobić ((
Czarne jest piękne
No to i ja dorzuce coś od siebie
pozdro
[ Dodano: 9 Kwiecień 2009, 08:31 ]
To i ja nowe wrzuce, pobawilismy sie obiektywem fish eye I przy okazji 2 zdjecia z nowa zabawka
Ato moje
[ Dodano: 23 Kwiecień 2009, 17:46 ]
[ Dodano: 23 Kwiecień 2009, 17:48 ]
nowa fajna ale nie powala na kolana ) sorki ;]
Czarne jest piękne