ja na 100% jedę,ale jak patrzę na frekfencję to mi się odechciewa...
ja na 100% jedę,ale jak patrzę na frekfencję to mi się odechciewa...
życie jest za krótkie,żeby je¥dzić dieslem... only
byc to bedzie na bank. Czekam jedynie na konkretna odpowiedz od osob z pierwszej strony.
ja będę na bank znaczy dwie osoby
pozdrawiam
430KM i 430Nm
Można było się tego spodziewać krzykaczy tu nie brakuje ale jak przychodzi do konkretów to zwijają kite pod siebie i palą głupa
Czekamy do wtorku i wtedy ustalimy konkrety
Enter wrzuć mi tel na priwa
Znowu TT znowu Cabriolet
ja też 2-osoby, tak jak deklarowalem
Chłopaki to ja się wyłamie pierwszy niestety problemy finansowe + kredyt nie pozwolą mi być na Zlocie. Myślałem że jakoś skombinuje fundusze, ale księgowa mnie dzisiaj dobiła podatkiem za rok ubiegły więc trzeba ciąć koszty... mam nadzieje że będzie jeszcze okazja zintegrować się w tym roku. Pozdrawiam
Ja moge mieć obronę pracy inżynierskiej w tym czasie. Więc czekam na ustalenie terminu. Jak się okażę że jestem wolny to jade na bank ))
Czarne jest piękne
Wiec zaliczka zaplacona i termin ustalony.
Jak ktos jeszcze sie rozmysli, to mamy zarezerwowany cały budynek, wiec nie powinno byc problemu
pzdr
chyba NAmysli? dobrze wiedziec, bo nic nie deklarowalem a moze bym dal rade sie wyrwac ale to sie okaze pewnie tydzien przed...Zamieszczone przez Piootr
Czekaj Piootr,mówisz,ze mamy zarezerwoawany cały budynek,a co z domkami?no chybaże to miales na mysli.
My mamy cos takiegoZamieszczone przez enter84
Jezeli chcesz cos takiego, to oczywiscie także mozesz dostac, ale to juz inny cennik (nie wiem jaki niestety) to moge dla ciebie sie zapytac. Albo wejdz na ich strone i sam zobacz.
Wioska Rowerowa
eee no to skoro cała chata dla nas to będzie wesoło,spoko pozostańmy więc przy Twojej decyzji hehe
Potopimy sie w tym jeziorze po pijaku
będziemy się ścigać łódką na ćwierć mili po pijaku
Ja prawdopodobnie też wpadnę na ten mazurski zlocik,a widze ,że z noclegami nie powinno byc problemu.Prawdopodobnie,a raczej napewno 2 osoby