witam .. gdzie znajde jakis tunerow virusa w okolicach jak w temacie ? ... prosze o jakies namiary oraz opinie... co i jak..
witam .. gdzie znajde jakis tunerow virusa w okolicach jak w temacie ? ... prosze o jakies namiary oraz opinie... co i jak..
nie bede orginalny ale jak narazie andrzej z Unitronik jest the best
NO RISK,
NO FUN.
no ale andrzej to chyba nie w tym kierunku ;]
no tylko jakieś 500km
Czarne jest piękne
unsuitable, może spróbuj tutaj: http://www.vtechpomorze.pl/ , jeździłem do nich na hamownię i ludzie których tam spotykałem nie narzekali...
no to bedzie trzeba sie tam kiedys wybrac i popytac co i jak (; pozdrawiam i thx za odp ;]
Witam
W tygodniu będę hamował robioną 180 TT
Podeślę wykres
Pozdrawiam
Marcin
SOFT-CAR, macie może hamownię obciążeniową?
Miejsce dobre jest na hamownię, kwestia zebrania funduszy, jeśli się uda, to będzie taka hamownia 4x4 w Gdańsku.
Ja testuję auta u Chłopaków z Vtechu, z tego co wiem mają już możliwość pomiaru pod obciążeniem, zapytam przy okazji
A w tej chwili najważniejsze są testy na drodze i kontrola doładowania oraz AFR'u
Pozdro
witam. i co z wykresikiem ? jestem bardzo ciekawyZamieszczone przez SOFT-CAR
Pewnie wyszła lipa i wstydzi sie wykresu
Znowu TT znowu Cabriolet
A co łapie się/zasługuje na określenie lipa ?
Auto nie było mierzone, jeśli to nastąpi, bez względu na wynik zamieszczę tutaj wykres
Jak dasz wykres to będzie wiadomo czy się łapie
Czekamy :P
Opisz jaki mody poczyniłeś w tym autku :P
Znowu TT znowu Cabriolet
po dlugich oczekiwaniach nadal nie widac wykresu...
Cześć
Ww. auta nie hamowałem, ale wrzucam wykres Golfa 1.8T 150 KM (AGU)
Mody
Duży IC
Wtryski 380
3 calowa przepływka
Strojone na seryjnym kompie 99 rok
Turbo hybryda => http://www.backdraftmotorsport.com/s...ypage.tpl.html
Doładowanie 1.5-1.3
Hamownia inercyjna, dodatkowo bez nawiewu, spadek mocy powyżej 5000 spowodowany powstałą nieszczelnością podczas pomiaru. Na drodze dmucha równo i utrzymuje doładowanie
Jak tylko Klient będzie w 3M, zmierzę to pod obciążeniem z właściwym nadmuchem.
Pozdrawiam