ja sie zdcecydowalem na firme BS-CHIPTUNING
ja sie zdcecydowalem na firme BS-CHIPTUNING
Czesc
Masz zamiar zamawiac gotowy chip czy bedziesz do nich jechal na strojenie. Nie moge wejsc na strone dlatego musze sie zapytac jaka cene oferuja za ta usluge ?
A drugie pytanko, pisales ze w V-tech nie dali rady zrobic chipa, kolega robil tam TT-tke z 225KM na jakies 250KM i jezdzilo sie bosko. Dokladnie nie pamietam bo jak go poznalem to TT-tka byla juz zrobiona.
Czy podali Ci jakis konkretny powod dlaczego nie moga tego zrobic ?
kupuje gotowy chip, wyciagam komputer, wylutuje stary chip i wlutuje nowy....cena chipa 300-400 zl...
a co do Vtechu to nie podali mi konkretnego powodu....
Czy zamierzasz zamówić chip ktory bedzie wyslany paczta czy bedziesz jechal osobiscie po zakup ??
Mamy nadzieje ze pozniej zrobisz testy na hamowni w Kraku aby pochwalic sie efektami ??
Jesli bedzie chodzilo o wymiane chipa w kompie to moge Ci w tym pomóc za darmo. Pracuje w firmie miedzynarodowej, która lutuje takie rzeczy na profesjonalnym sprzecie i maja z tym do czynienia na codzien.
poczta mi przyslą chip....jak go zaloze to pojade na hamowie i pochwale sie wynikami....co do wymiany chipa to nie bede mial problemu, mam pewną firme ktora tez zrobi mi to za free... ale dzieki za checi...
No to nie bede sciemnial ze Cie nie pogadaniam, ale zamawiaj zamawiaj
Sam jestem bardzo ciekawy wyników bo jesli taka cena i efekt bedzie git to tez zamówie
Hejka
Nigdy nie slyszalem o takiej firmie....Zrobiles jakies rozeznanie w temacie ??
Nie jestem tez pewien czy renomowana firma pozwolilaby sobie na wyslanie samego chipa do klienta , wiekszosc wymaga przyslania do nich ECU
Na prawde dobrze Ci radze nie napalaj sie , przemysl i rozeznaj sprawe dokladnie.
Po samej cenie mozna miec watpliwosci....Zaden renomowany i sprawdzony w boju program nie kosztuje tak malo....
Pozdrawiam
Zamieszczone przez John Dryden
zrobiłem juz rozeznanie...podobno wszytsko dziala perfect, a co do ceny to szkoda przepłacać za "marke"...w kazdym badz razie bede montowal to na 100% w tym albo nastepnym tyg (o ile znajde czas)...
No skoro tak to ok...Sam sie cos chcialem dowiedziec na ten temat ale w gogle wyszlo tylko pare wynikow w tym temacie .
Na strone BS CHIPTUNING nie da sie wejsc , pewnie cos przerabiaja ......
Jakie przyrosty obiecuja i przy jakim doladowaniu ??
Pozdrawiam
Nawet po fabryce powiem tak ze sztuka sztuce nie rowna i te konie gwarantowane moga byc naprawde rozne
pozdro
no zgadzam sie...wiem ze rozne sa te moce w tt po wyjsciu z fabryki i zadko sie zdarza zeby mialy te 225 KM
To koniecznie daj znac jak wszystko bedzie gotowe .....
Pozdrawiam
wyciagnolem dzisiaj komputer, odpisalem numery... zamowilem chip- (cena 450 zl)przyjdzie za 2 tyg. Jak go tylko zamontuje to pojade na hamownie i powiem co i jak....
No jak tam , zrobiles ??
Ciekawi mnie co wyszlo z tego...
Pozdrawiam