Super Florida? jest takie cos? gdzie?Zamieszczone przez karodan
Super Florida? jest takie cos? gdzie?Zamieszczone przez karodan
Nie moge jej nigdzie znalezc Na stronie presidenta jest mala wzmianka - sama nazwa, na allegro nic. Gdzie ja kupiles?
Hehe niezly bat Mowisz ze ona daje na 6KM? Zwykła florida ma zasieg 8-12KM
Ja max z 9-10KM uslyszalem.
Ciężko znaleźć bo to całkowita nowość na rynku.
Antenke kupisz w firmie euro-sat w Mysłowicach na ulicy Mikołowskiej
http://www.euro-sat.com.pl/kontakt/
Co do słyszalności to muszę dokładnie zbadać, wszystko zależy w jakim terenie. Antenke mam dopiero tydzień więc ciężko cokolwiek dokładniej powiedzieć o zasięgu
Pozdrawiam KARODAN Audi TT 1,8 225 KM Quattro
spoko, dzieki za info, ale zostane przy swojej nie bez powodu szukalem najlepszej malych rozmiarow a 62cm to dla mnie troche za wysoka.
zrobiłeś kuku TT?czy wstawiłeś w miejsce seryjnej anteny?miejsce na radio niby "pod ręką"ale ja mam u siebie zamontowane pod włącznikiem świateł
ma ktoś harrego II asc + president Missouri...? kupuje w tym tygodniu, ale kolega który prowadzi sklep z cb odradza Mi tą antenke nie miał ktoś styczności z taką..?
Zamontowałem w miejsce seryjnej anteny, seryjną ukryłem w bagarzniku , ku mojemu zdziwieniu nie odczułem gorszej jakości odbierania radiaZamieszczone przez enter84
Siemanko
nie zwiwa wam tych magnesowych florydek przy wiekszej predkosci? kto z jaka max predkoscia leciał z antenka na dachu albo klapie?
Ciezko jest przeprowadzic kabel antenowy kanalem??
A zasilanie przynajmniej + czyli mase najlepiej wziac bezposrednio z akumulatora bo zapalniczka jest zasyfiona i tez zakluca- bede kombinowal i dam znac jak juz cos zrobie i fotki tez wrzuce napewno jak ladnie i estetycznie to zrobie bo narazie lezy na siedzeniu radio ale bankowo je gdzies umocuje.
[ Dodano: 4 Marzec 2009, 21:48 ]
a moze ma ktos takie rozwiazanie jak mocowanie na klapie (ALE BEZ WIERCENIA I MONTOWANIA NA WIEKI Z UDZKODZENIEM KAROSERJI??) Jezeli tak to jaka antene i jak mocowana????
ja z magnesowa antenka lecialem 230 kmh. W tkich chwilach sie zapomina niestety o antence na dachu ...
Ja mam magnesówkę Florydę 40 cm na brzegu klapy i przy 140 podczas mijania z Tirem nawet nie drgnie,więc jak nie chcesz kaleczyć małej to to jest dobre rozwiązanie,nie wiem jak przy dłuższych batach,nie będę się wypowiadał,bo nie miałem takowych w użyciu...
życie jest za krótkie,żeby je¥dzić dieslem... only
no wlasnie zapytalem bo dziwie sie wam- kolega mari pisze ze 230 i nic (powiedz jaka antena i jak mocowales??), enter ze 140, a ja ostatnio zalozylem od tak na troche (test i pierwsza jazda z cb) floryde 40cm na srodek dachu i troche ponad 130km i z mijaniem sie z TIRem zwialo mi ja... tylko huk poszedl jak mi o szybe stuknela- dobrze ze szyby nie wybila.... i temu mysle i jakiejs innej... nie ma nic montowanego do klapy bagaznika ale bez montowania na wieki i bez kaleczenia auta? nie kazdy chce miec cb w aucie ja akurat musze bo profity mam u szanownych milicjantow ktorych kole w oczy ladne auto z gosciem i super panienka w srodku... a z prawa jazdy zyje wiec musze je miec.
[ Dodano: 6 Marzec 2009, 00:11 ]
Mari nie sprzedales tego swojego cacka jeszcze? tzn nowej tt? dla mnie to super fura i teraz powoli odkladam hajsik na taka niunie jak ty masz- dla mnie to bajerek i wyglad juz po liftingu bombowo.
Marqs a jesteś pewny,że to oryginalna Florydka PRESIDENTA?
bo jest oryginał:
http://www.allegro.pl/item563086604_...at_kielce.html
ale jest też łudząca podróbka:
http://www.allegro.pl/item575112217_...t_florida.html
florydka org 100% naklejka "president) i mocowanie bata identyko jak w org. Fakt ze naklejka pod magnesem nie orginalna. ale czy to moze robic az taka roznice? mam sama folie od naklejki a folia z naklejki zostala spoecjalnie odklejona aby zmniejszyc grubosc,
[ Dodano: 7 Marzec 2009, 01:33 ]
sorry za s zamiast z ;p