Nie ma sprawy arttur juz zrobione i mysle ze to bardzo dobry pomysl
pozdrawiam
Nie ma sprawy arttur juz zrobione i mysle ze to bardzo dobry pomysl
pozdrawiam
moje ufo
kto będzie tak miły i wrzuci od siebie zdjęcia mojej fury, bo ja mam problemy z imageshackiem. przesłałbym na maila, a potem prosił o wklejenie na forum. dzięki.
black AJQ 99
A może by tak te wszystkie fotki łądnie podpisać i wrzucic do nowej galerii naszego klubu ?
Moze Pawel sie wypowie czy jest to wykonalne przez kazdego ''usera'', czy admin tylko moze to uczynic
Pozdrawiam
Zamieszczone przez John Dryden
Nowa galeria jest w przygotowaniu, już niedługo każdy użytkownik będzie mógł wrzucać fotki swoich "pociech"
no tak się jakoś złorzyło :P
Z tym tunningiem to byl oczywiście żart .
Autko marzenie , GRATULUJE (i zazdroszcze )
Od kilku dni zagladam na stronke.Podoba mi sie. Mam nadzieje ze przyjmiecie mnie do swego grona. Chcialem wrzucic kilka fotek mojej WARIATTKI ale chyba sa za grube albo cos zle robie bo nie chca wejsc. Sprobuje pozniej.Pozdrawiam VEZZEN
Pewno WITAMY miło że dołącza do naszego grona kolejny posiadacz TT, myślę że pomału to forum nabierze rozpędu...
zdjęcia spróbuj zamieścić przez tą stronkę www.imageshack.us/ potem wystarczy wklejić drugi link od góry.
\Pozdrawiam
No czesc. Mam problemy z netem,chodzi jak betoniarka,nie moge nic wyslac i odpala co dziesiata strone. Za kilka dni bede w kraju to umieszcze kilka niegrzecznych fotek mojej wariaTTki. Do zoba na forum
Dzieki No ale twoja *Paweł pelna rewelacja naprawde
Chcialem koledze przypomniec o takim miejscu na portalu http://www.klubtt.pl/userphotogallery.php
p.s. proponowal bym dodawac tam fotki wkoncu wszyscy chcieli zeby to dzialalo wiec tak sie stalo a teraz dodajecie na forum mysle ze portal jest lepszym miejscem
pozdro
OKI
Fajnie sie prezentuja przyciemnione szyby w czarnej tt.......
Zamieszczone przez John Dryden