chce kupic felgi http://moto.allegro.pl/item541901573...x19_5x100.html
zawieszenie mam seryjne i jakie musialbym miec opony o jakim profilu zeby nie tarły no i czy dystanse beda potrzebne
chce kupic felgi http://moto.allegro.pl/item541901573...x19_5x100.html
zawieszenie mam seryjne i jakie musialbym miec opony o jakim profilu zeby nie tarły no i czy dystanse beda potrzebne
Nie będę Cie ochrzaniał za rozmiar tylko powiem jedno: zwróc uwagę żeby felgi były wytrzymałe! Na allegro jest mase ładnych felg za groszę, ale takie felgi poprostu pękają i to w czasie jazdy na byle dziurze. Widzę, że szukasz w markowych felgach i dobrze.
Pozdro
MrTT, wykaż trochę wisiłku, jest cała masa postów związana z doborem kół, opon itp... Moim zdaniem 18 to max na nasze drogi
Panie toż to istny wariat-samobójca
Czarne jest piękne
takie felgi bodajze 19" ma maxvibit-sorki jak zrobiłem blad w nicku napisz do niego powienien pomoc
225 Q,black,xenon,bose,18"RS ,R32-look,
Witam. Mam też takie felgi do przodu kup 235 i do tyłu tez lub wieksze bo łatwo je zrysować. Najlpiej szukaj opon z ochrona na rant i kup dystanse do przodu bo czasmi trą o amortyzator z przodu i nadkole. Pozdrawiam
2009 Lotka R32 tył,Dystanse,Większe hamulce tył,Ciemne szyby jak drug? połówkę przekonam,Dolot BMR
a jaka wysokosc opony zastosowac, a jak Ci sie jezdzi na tych 19"
35 a jak sie jezdzi pewnie pewnie jeszcze raz pewnie, twardo czasmi do bulu i czasmi trzeba sie nameczyć zeby nie rozwalic lub porysować
2009 Lotka R32 tył,Dystanse,Większe hamulce tył,Ciemne szyby jak drug? połówkę przekonam,Dolot BMR
rozumiem ale felgi sa naprawde super, powiedz mi jeszcze gdzie mozna kupic dystanse i jakie powinny byc
Powiem ci że masz na forum przelicznik który nie do końca rozumiem ale bede sie martwił później myśle ze 20mm przód i 30mm tył
Opona na taka felge to 225/35/19 lub 235/35/19 i tak jak maxvibe pisze bez dystansu moze ocierac od srodka, zalezy w sumie od ET.. ja mam dystans 1,5cm/2cm
ttless..
a moze macie jakies namiary na dystanse i rodzaj ich. Maxvibe powinien najlepiej wiedziec bo ma takie felgi jak ja chce wiec moze dasz mi namiary na te dystanse co ty masz