Pokaż wyniki od 1 do 4 z 4

Wątek: TTS red roadster

Śląsk
    Pojemność
    1.8T
    KM
    180
    Rocznik
    2004
    Kolor
    Czarny

TTS red roadster

Cześć
    Nowy dla mnie, dla klubowiczów już dobrze znany czerwony roadster tydzień temu naszła mnie myśl, chcę TT 8n, koniecznie w wersji roadster. Dwa szybkie telefony z otomoto w bliskiej okolicy ale żaden ze sprzedających nie miał czasu się spotkać (sic - swoją drogą dziwne - niektóre z nich jak widziałem po datach ogłoszeń wisiały już dosyć długo). Za to szybko odebrał telefon jeden z klubowiczów (@elmacho pozdrawiam ) i tak następnego dnia wróciłem do domu pięknym roadsterem! I to dodatkowo 8j a nie 8n i to jeszcze TTS
    Mechanicznie nie ma chyba za bardzo co robić, pozostało trochę kosmetyki - auto już stoi w studiu detailingu
    Później do malowania pójdzie maska (odpryski) i prawy tylni błotnik a na koniec felgi poszukuję również kierownicy TTS i klapki popielniczki (jakby ktoś miał).
    Gałka TTS zamówiona (o ile dam radę ją założyć po wcześniejszych modyfikacjach)
    Auto z założenia wróci do 100% serii w zakresie wizualnym, moc pozostanie na obecnym poziomie (jest ogień).
    Więcej fot po powrocie z polerki i ceramiki

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Awatar Totui
    Kraków
    Pojemność
    1.8T
    KM
    180
    Rocznik
    1999
    Kolor
    Pomarańcz
    Uuuuuu, gratuluję

Południe Polski Bielsko Biała
    Pojemność
    1.8T
    KM
    180
    Rocznik
    2000
    Kolor
    Srebrny
    Gdzie Ty tam na tym śląsku mieszkasz ??? może Ty mój sasied z za płota ???
    Ja miałem trochę inaczej - do zagazawania mój kolega z podstawówki !!! he
    Dał mi się przejechać swoim TT - "posrałem się" za tydzień po przejażdżce jadę do mechanika po swoje clio (niczego nie podejżewając) a mechanik mówi że jego brat ma super TT za płotem na sprzedaż !!! mówi bym zobaczył bo super stan.
    idę oglądać - srebrny !!!
    Już go mam u siebie już wszystkie siedem płynów wymienione, silnik wyczyściłem i wyrzuciłem wszystkie te obciachowe dla mnie plastikowe osłony - lubię bebechy silnika na górze - teraz tempomat i parę pierdów będę robił.
    Do zagazowania kolega który mi dał pojeździć oraz mechanik z ich powodu mam TT ! choć może im daruję
    Ostatnio edytowane przez ziemowit ; 28-04-2025 o 21:22

Śląsk
    Pojemność
    1.8T
    KM
    180
    Rocznik
    2004
    Kolor
    Czarny
    Cytat Zamieszczone przez ziemowit Zobacz posta
    Gdzie Ty tam na tym śląsku mieszkasz ??? może Ty mój sasied z za płota ???
    Dosłownie

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Uprawnienia umieszczania postów