Ojoj ... dawno nic tu się nie pojawiło a definitywnie powinno Jerry to legenda i za nie długo wyślę do Niego swój nowy licznik (z r32) aby go poprawił, bo tylko ON zrobi to Profi !!
Ojoj ... dawno nic tu się nie pojawiło a definitywnie powinno Jerry to legenda i za nie długo wyślę do Niego swój nowy licznik (z r32) aby go poprawił, bo tylko ON zrobi to Profi !!
Polecam na 110 % bo na tyle też wykonana naprawa ????
Hej! Dawno mnie tu nie było Ale niewiele się pozmieniało od tego czasu. Jako szara eminencja tego klubu, z racji nie posiadania już TT przez prawie 6 laTT, klepię te Wasze liczniki i inną elektronikę jak tylko ktoś potrzebuje pomocy
Poniżej co ciekawsze tematy z ostatniego roku - może ktoś rozpozna w nich swój licznik?
Pozdrawiam wszystkich i życzę udanego roku 2023 oraz jak najmniejszych problemów z auTTkami, a przynajmniej z licznikami.
Pozdro,
Jerry.
Te Terrere Terrere terererererere …
Cześć. Pisałem do Ciebie na priv 27.02, czy dostałeś wiadomość?
Marcin, odpisałem
Pozdro,
Jerry.
Ostatnio edytowane przez Jerry ; 05-03-2023 o 17:30
Siemka!
Jeśli ktoś dlugo czeka ode mnie na odpowiedź to musicie wybaczyć ale tak średnio odwiedzam forum 1-2 razy w tygodniu. Szybciej mnie złapać na fb jeśli już Jak widać nie tylko liczniki od TT się trafiają od TTkowiczów.
A poniżej parę fotek co by trochę uaktualnić temat:
Wysłane z mojego SM-A528B przy użyciu Tapatalka