Ferie zimowe z Klub Audi TT „Zima 2023 Nowy Targ" w terminie 3-5.02.2023
Skubida Paweł tel 692 666 910
Witam wielu z was pytało czy będzie zlot zimowy w Nowym Targu 2023 i po namyśle podjąłem się organizacji, ale jak, wielu z was wie ostatnio były różne przygody
, Które wcześniej nie miały miejsca. Mam nadzieje, że mamy to już za sobą i będziemy mogli spędzać czas w gronie rodzino -rozrywkowym jak to miało miejsce dawniej.
Ok do rzeczy:
-Termin 3-5 luty 2023 (piątek przyjazd -niedziela- wyjazd) wersja standard
-Jeśli ktoś byłby zainteresowany przedłużeniem (a jest sporo osób) pobytu lub chciałby przyjechać wcześniej, bardzo proszę o informację na priv. Proszę nie załatwiać tego na własną rękę, bo zrobi się zamieszanie. W hotelu chcą nam komfortowo przydzielić wtedy pokoje, żeby nie trzeba było się przenosić itd.
Uwaga mnie płacicie za zlot resztę regulujecie sobie sami na Recepcji
- zaliczka 50% do 15 Grudnia reszta do 15 stycznia 2022
- Jak ktoś zapiszę się i wpłaci zaliczkę a nie będzie mógł przyjechać to szuka zastępstwa na własną rękę
-Lista jedyna będzie na klub TT ze mną kontakt Tel lub na Mesenger i WhatsAPP tylko pisemnie przyjmuje rezerwacje
-Ci co się zapiszę na zlot zostaną dopisani do grupy na Messengera ułatwi nam to komunikacje
Miejsce : Rancho Lot
ul. Lotników 2
43-400 Nowy Targ
https://rancholot.pl/
Ceny:
- 440 zł dorosły i dziecko powyżej 10 lat
- 250 zł dziecko do lat 10 (bez gadżetu zlotowego)
- dzieci (maluchy) którą śpią z rodzicami Free
- 35 zł/doba to dopłata do pokoju jednoosobowego
Dane do Przelewu Skubida Paweł nr konta 56 1240 4432 1111 0010 5288 8406 ,
w tytule nik Klubowy
Cena zawiera:
- 2 noclegi ze śniadaniami,
- 2 obiadokolacje
Piątek
Zupa rosół z makaronem
Korytko z mixem mięs dodatkowo ziemniaczki opiekane, kapusta zasmażana, surówka
warzywa gotowane, pierogi opiekane, soki i woda do obiadokolacji , Ciasto deser
Sobota:
Żurek z wkłądką
Ognisko- Grill : Kiełbasa do samodzielnego upieczenia, karczek, kiszka, oscypek z żurawiną, Herbatka, Grzaniec (po 1 szt na osobę) , ciasto
(jak by nie było pogody będę zmieniał z ogniska na bufet) Ognisko były by zaraz przy zejściu na dół na kręgielnie gdzie imprezujemy
Atrakcje :
Na terenie ośrodka mamy Kręgielnie udało mi się wynegocjować ze mamy ja w cennie pobytu po kolacji do 22
Możemy jakiś fajny konkurs zrobić w Kręgle
Sobota :
-wyjazd do zakopanego na Gubałówke i zwiedzanie
Zobaczę ile z was będzie zainteresowanych bilet na kolejkę kosztuje teraz 30zł
Gubałówki nie trzeba nikomu przedstawiać - to jeden z najbardziej znanych i popularnych szczytów w Polsce. Co sprawia, że jest tak lubiany przez turystów? Gubałówka jest idealnym miejscem na rodzinne wycieczki. Na górę dostaniemy się koleją linowo–terenową PKL, a tam czeka na nas mnóstwo atrakcji. Wśród nich niezapomniana panorama Tatr i Zakopanego, najwyżej położona piaszczysta plaża w Polsce oraz pozostałe atrakcje przygotowane na każą porę roku.
-Mam nadzieje że dopisze nam pogoda i będziemy mogli się spotkać również na stoku
Jak by był jaki pomysł i chęci możemy zrobić zawody narciarko - snowboard
W okolicy jeden z najlepszych stoków w Polsce,
Ośrodek Kotelnica, Stacja Narciarska Kaniówka i inne.
Ponadto będziemy mieli bardzo blisko na Termy Bukovina lub Terma Bania, głównie dla osób ,,nienarciarskich
1. Skubi + Jola + Maja
2. Olivier +Filip
3. raiden25
4. elmacho
5. Dormio +Antek
6. Martinez + MaTTi
7. Kanapa
8. Adam Wareluk +1 + 2
9. jacek73+Renata
10. Lars + Monika
11.TT r36 Turbo + Paula + Ines
12 GUNIT + 1
13. Furion+ Niuta+ Bartek(+ Zuzia , śpi z rodzicami)
14. KrzysiuProgramista
15. _kris + Ewa
16 .Daniel Pałosz + Gosia
17. Micjed + Justyna
18. Sylwia + PiotrekHIT + Michał(4l.)
19 Tomafi
20. Wottki
21. KaTTe
22. Tomcio Paluch + 1
23. Taras + evelina , yuri, alisa