-
Ja nie mam wzmacniacza tj bose więc raczej powinno to działać ok.
Dzięki za link, faktycznie cena dużo niższa. Mam znajomych w Anglii może by mi coś kupili, tylko wysłać/przywieźć trzeba by to było jeszcze do PL, a to już koszty dodatkowe.
Ciężki temat z tym wyborem Dobrze to u Ciebie wygląda. W sumie te standardowe przyciski i tak za dużo nie dają przy androidzie. Szkoda tylko, że nie ma tego poogłaszania chociaż normalnie, no ale jest w kierownicy
Dodatkowo np Twój skin/luncher pewnie na takim 7" używało by się gorzej (wszystko mniejsze).
Mam jeszcze pytanie o kamerę cofania bo można dołożyć. Myślę o niej ale nie podoba mi się montaż nad ramką rejestracji. Rzuca się w oczy strasznie i w sumie nie pasuje do auta (tak jak i innych jak jest dokładana). Zastanawiałeś się nad nią?
-
Nawet w wersji bez BOSE jest wzmacniacz.
Ten launcher nie będzie wyglądał raczej dobrze w wersji z guzikami ale to kwestia gustu.
Tak jak mówiłem, mając sterowanie na kierownicy nie zastanawiał bym się.
Ja nie mam, ale też jest ok - chociaż wolałbym mieć
Wolę obrócić głowę niż pruć pół samochodu żeby podłączyć kamerę.
Ps. Widziałem, wersję bezprzewodową jednak i tak jest to dla mnie zbędne.
-
Gdzie ten wzmacniacz się znajduje?
W desce na środku też jest jakiś głośnik, pod kratką?
No dobra znalazłem coś takiego na ali z wysyłką już z Polski. Chyba do tego nie powinni nic doliczyć, co?
https://pl.aliexpress.com/item/10050...d=6sGWwXukc18E
Ceny dobre tylko kwestia co wziąć.
Za tym 8,8" przemawia ekran tj że jest ponoć IPS, więc na pewno będzie lepiej to wyglądać.
-
Kupujesz najtańsze - miej to na uwadze, żeby później nie płakać
Wzmacniacz jest w bagażniku. Pod kratką w środku też jest głośnik.
Vat zapłacisz na ali. Poczta zapewne skieruje paczkę do oclenia - 8.5 + cło.
-
Zgadza się, cena niska ale i ryzyko wzrasta.
Co do płacenia vat itd to jest to wysyłka z polski do polski więc chyba nie powinno nic być?
- - - - - - - - DODANO - - - - - - - - -
Prośba o te dodatkowe fotki bo jestem rozbity co brać Parametry wiem że najlepsze ale wygląd też się liczy
Uprawnienia umieszczania postów