Skrzynie w TT
Hej, rozglądam się za 8N. Z tego co ostatnio patrzyłem na Otomoto, interesująca mnie wersja 1.8 z Quattro i 225 KM mieści się w się w zakresie 20-25K w stanie nie będącym skarbonką. Z drugiej strony po przeczytaniu ostatnich parunastu stron tego tematu nieco zaniepokoiłem się sprzedawcą z Radomia i niesamowitą kreatywnością sprzedawców w ukrywaniu różnych problemów.
https://www.otomoto.pl/oferta/audi-t...-ID6EJLQK.html
Niby sprzedający pisze o różnych gwarancjach, ale jeśli samochód już teraz ma problemy, to nie ma co się w to pakować. Czy ktoś z bardziej wprawnym okiem w temacie TT mógłby rzucić na to ogłoszenie okiem? Dzięki
Patrząc na samochód to w oczy rzucają się zimówki - czyli masz do kupienia letnie. Do naprawy podświetlenie zegarów i wyświetlacz. Brak oznaczenia quattro z przodu na atrapie. Luźna tapicerka na słupku przednim. Trzeci stop w klapie krzywo osadzony. Lewa tylna lampa z białym oczkiem, brak oznaczeń i złe spasowanie tylnego zderzaka względem klapy - do sprawdzenia co się zadziało z tyłu. Na + środek, ciekawa wersja z bose, alcantarą i nawigacją.
Te wszystkie zmiany zwłaszcza z tyłu skutecznie odstraszają, plus pogooglowałem ten 'car gwarant' z tablic rejestracyjnych (pomimo "sprzedaje osoba prywatna") i jestem zdecydowanie na nie. Dzięki - sam pewnie bym się naciął.
Co myślicie o tym? Stylistyka felg nie dla mnie, ale dla tej wersji jeśli byłby spoko stan można się poświęcić i w przyszłości ewentualnie coś zmienić. Te tylne lampy mają jaśniejsze oczko, ale po dwóch ostatnich komentarzach w sumie nie jestem pewien
https://www.otomoto.pl/oferta/audi-t...-ID6EOqBX.html
Nowy grill wchodził 2002 rok wrzesień/październik. Tutaj stary grill i stare wycieraczki.
Wg VIN auto jest 2002 rok bo jest cyfra 2 na 10. miejscu