ZUCZEK, ale rozpędz sie z Quattro do 60 km/h i rura tu się powinno skopać dupe Quattro . Już nie długo sie z mierze z kim na spocie i ci powiem czy warto z siebie robic Luzera
ZUCZEK, ale rozpędz sie z Quattro do 60 km/h i rura tu się powinno skopać dupe Quattro . Już nie długo sie z mierze z kim na spocie i ci powiem czy warto z siebie robic Luzera
2009 Lotka R32 tył,Dystanse,Większe hamulce tył,Ciemne szyby jak drug? połówkę przekonam,Dolot BMR
Ja mierzyłem sie z quatro cezarego 239hp i ze startu robil mnie jak chciał ale z rolowanego już nie
Znowu TT znowu Cabriolet
I własnie np na autostradzie Q wacha
AUDI MÓJ NARKOTYK!!!
po tym poscie urosłem :PZamieszczone przez game23
chyba sobie zrobie sticker tuning "NIEQuattro" ~~
Maru, ahahhahaaaahhhha tego jescze nie było prawie z kanapy spadłem , dobre dobre ja też chcę jedną
NO RISK,
NO FUN.
niedlugo podam link do aukcji na allegro ~~ poki co pelna improwizacja, karton + tasma
[ Dodano: 24 Styczeń 2009, 20:01 ]
albo wiem!!! normalny napis quattro tyle ze przekresloną czcionką
Gdy tankujesz z myślą o najbliższym czwartku bądź niedzieli to wiedź, że szatan się tobą interesuje
Podłączając się pod temat tmusze powiedzieć, że miałem dzis okazję przejechac się evo ale lekko podrasowanym do 420KM i powiem,że normalnie szok!Gniecie w fotel niesamowicie a 200km/h to dopiero poczatek zabawy, bo samochod przyspiesza jak szalony.A potem hehe wsiadlem do mojego ufa i pod noga jedyne 230km, normalnie jak jazda rowerem hehe, no ale coz moze kiedys pomysle nad zmiana, a na dzien dzisiejszy, to przynajmniej mam porownanie jakim autkiem musi dysponowac Arrtur, bo z tego co wiemy to on tez powinien miec ponad 400KM a to juz robi wrazenie
Pozdrawiam
180 Q + Mody Cel 270-280KM
RAFAł gdzie natłukleś tyle koni może byś sie pochwalił jakiś wykresik :P czy masz je tylko w głowie
Znowu TT znowu Cabriolet
ZUCZEK, ? lancer EVO IX MR w standardzie ma 350 KM wiec do 420 spokojnei mozna go podkrecic ( wychodziła też jakaś wersja na rynku angielskim o mocy ponad 400 km w std) wiec bardzo mozliwe ze kolega RAFAł właśnie czymś takim miał przyjemność jechać. No chyba ze z tego teksu zrozumniałeś tyle ze to jego tetka ma 420 KM
pewnie ze taietylko sa nieepraktyczn bo co 5 tys olej dozmiiny i wogole kupa zabawy w dbane o silnik itp.
(lepij kupić 350bph bo to juz mała różnca a duzo mniej zabawy w aprawy tylko w tej wersj niema tego fajnego spojlera na dachu)
http://search.autotrader.co.uk/es-uk...leRegLetter=06
NO RISK,
NO FUN.
kamilradosc
Chodziło mi o TT rafała i 230hp w niej
Chyba nie chciał bym żeby wrzucał wykres z tego EVO
No chyba ze z tego teksu zrozumniałeś tyle ze to jego tetka ma 420 KM
Walnij głową w mur za nim coś takiego napiszesz do mnie lub o mnie
Znowu TT znowu Cabriolet
za nieporozumnienie przepraszam , sadzilem ze albo chodzi ci o wykres EVO albo jakaś literówka ci sie wkradła w poscie rafała
jeszcze raz sorry jesli w jakikolwiek sposob cie urazilem
No problem
POZDRAWIAM
Znowu TT znowu Cabriolet
ja rowniez i mam nadzieje ze do zobaczena na spocie
no wiec najpierw zrobilem chipa w apsolute chip tuning w dublinie, wykresik mialem, ale niestety zgubilem, po strojeniu mialem dokladnie 218KM, potem doszedl stozek+doplyw zimnego powietrza ze zderzaka i wyciecie katalizatora wraz ze srodkowym tlumikiem zostal tylko ostatni tlumik niestety Mam tylko 1 sonde, wiec z tym nie bylo problemu.Tak wiec przypuszczam, ze po tych zabiegach autku przybylo przynajmniej ze 12KM, ale dokladna moc i wykresik wrzuce za jakies 2miesiace, bo zbieramy chlopakow na hamownie, wiec nie omieszkam sie pochwalic Stad ta moc sie wziela, a co do evo gosciu wsadzil wieksza suszarke, nowe wtryski, pompe, kolekror, uklad wydechowy, no i jeszcze troche osprzetu, no i oczywiscie programik rowniez.Tak poza tym musze powiedziec, ze w Irlandii jest sporo aut o konkretnych mocach, jest monstwo japonczykow skyline gtr supry itp, bylem na fajnych pokazach driftowych supra na 1 suszarce 1100KM ewo 960KM skyliny po 700 i 1000KM mam fajne fotki jak chce ktos to moge wrzucic, zwlaszcza supra fajnie wyglada mega suszarka+ nitro
Pozdrawiam