Super ujęcie R66
Super ujęcie R66
Witajcie
Wczoraj po wcześniejszych bezowocnych poszukiwaniach udało mi się kupić w sklepie motoryzacyjnym żarówki postojowe H6W.
Firma pamiętana jeszcz z czasów komuny Tunsgram.
Przy okazji dowiedziałem się od sprzedawcy ze są to żarówki halogenowe.
W związku z powyższym dlatego są dodatkowo pakowane w woreczek, który ułatwia montaż bez bezpośredniego dotykania szkła żarówki (rozcinanamy woreczek od str oprawki i trzymajac przezeń żarówkę wkładamy do oprawki).
Czy tez tak zmieniacie te żarówki? Ja np tak nie robiłem, a dość często mi się te żarówki przepalają. Może teraz dłużej poświęcą
Pozdr
Miki
Dziś kochani TT_miki pierwszy raz na drodze w sezonie 2022!
4429FE28-563E-46F2-8EC9-C48335EA9CFE_1_201_a.jpg
IMG_0358.jpg
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Jak zawsze pięknie się prezentuje
Dziś udało się wymienić komplet sprzęgła (razem z kołem dwumasowym) - wskoczył LUK. Po konsultacjach (dziękuję @Paweł2005), zamontowano serię (TTmiki ma 340 Nm).
W razie gdyby ktoś był zainteresowany, to mam do sprzedania używany sprawny fabryczny dwumas - przebieg 137tys km. dorzucam tarcze i docisk na wzór.
Pozdr
Miki
Ostatnio edytowane przez miki77 ; 12-05-2022 o 23:36
Cześć!
w sobotę byłem na geometrii (odkrecone były sworznie żeby wyciągnąć półosie w ramach sprzęgła).
Później zabrałem się za plastiki pod maską, a na deser przeleciałem się po obwodnicy, żeby pocieszyć się nowym sprzęgłem.
Pozdr
Miki
Pod maską tak jak lubię można jeść z tych osłon
Nie pamiętam już kiedy udzieliłem się w jakimś "wątku", ale tutaj warto myślę Miki trzyma klasę! brawo! mam nadzieję że się zobaczymy jeszcze w tym roku
Cześć!
Wczoraj jak co roku wymieniłem olej i filtry.
Olej Millers,
filtry oleju oraz paliwa z ASO.
Pozdr
miki
Ostatnio edytowane przez miki77 ; 24-08-2023 o 06:52