elmacho dzięki bardzo za "rabacik", ale to co ja szukam jest jeszcze nie dostępne, oczekiwanie na dostawe
elmacho dzięki bardzo za "rabacik", ale to co ja szukam jest jeszcze nie dostępne, oczekiwanie na dostawe
Cześć,
Czy ma ktoś może schemat jak dokładnie podłączyć "Auto Gauge SM Peak Boost"? Schemat dodawany do produktu jest mało szczegółowy, nic za bardzo się w nim orientuje, a na necie każdy poradnik to inne połączenie. Generalnie chciałem wpiąć zasilanie ze świateł postojowych, i to mi się udało ponieważ napięcie idzie niestety nie wiem co gdzie i jak podłączyć dalej :/ Będę wdzięczny za pomoc.
Proszę poradzicie cos, wszystko mam podłączone tak jak powinno być, po przekręceniu kluczyka zegar sie włącza, kalibruje i zaczyna mrugać. Zegar to AUTO GAUGE SM PEAK. Jakies pomysły co jednak jest źle?
Jeśli mruga to znaczy, że nie ma sygnału z czujnika
Posprawdzaj czy masz dobrze wpięty wtyk do czujnika oraz poruszaj kablami idącymi na tył wskaźnika, sprawdź czy dobrze wpiąłeś się na tył wskaźnika może jakiś bolec jest skrzywiony itp.
Autogauge to takie chinskie masówki po przebrandowaniu więc wszystko sie może zdarzyć.
Ja miałem taki sam problem ze wskaźnikiem temp oleju, czasem mrugał.
wypiąłem wszystkie wtyczki, podoginałem bolce do zewnątrz aby wtyczki wchodziły ciaśniej i problemu juz nie ma.
Ok, dzięki, spróbuje
Zakladal ktos filterek z zestawu auto gałgana (wskaznik doladowania)? Zakladac go w przewod czy olac?
Wysłane z mojego LG-K420 przy użyciu Tapatalka
Zakładać, zawsze masz pewność, że w razie wu to nie poleci Ci olej na czujnik.
Zakładać
No i gitara. Zobaczymy ile pompuje w czasie jazdy
Pany mam takie pytanko czy ten wskaźnik doładowania będzie pasował w kratkę went w 8n
http://www.dabtuner.pl/Cisnienie_dol...Boost-195.html
A jak nie ten to polecili byście coś co pasuje60 mm
https://allegro.pl/oferta/wskaznik-b...lue-8498909846
Taki będzie dobry i czy ma ktoś ten pierścień do montażu z forum
Będzie ok.
Nie musisz szukać pierścienia. Wskaźnik z tyłu ma dwie śrubki, do których możesz przykręcić małe blaszki w kształcie litery "L", czyli jedno ramię do śrubki a drugie do boku venta (na dodatkowa śrubkę). Cały mechanizm w vencie zostawiasz, usuwasz tylko same kratki, w ten sposób dzisla nawiew i srebrny pierścień (regulacja nawiewu venta).
Mam tak zrobione u siebie i działa już ładne parę lat.