Cześć,
Do swojej TT dołożyłem dzisiaj moduł BT (wraz z anetną) o oznaczeniu 8P0862335Q. Do tego okablowanie podłączone pod RSN-E oraz mikrofon w panelu z oświetleniem. Całość zamontowałem i zakodowałem zgodnie z tutorialem pod A4 (https://a4-klub.pl/manuale/manuale-a...i-a4-b6b7-r17/).
Całość wygląda, jakby działała poprawnie (sprawdzałem vcds'em i nie wykryło żadych errorów z telefonu), natomiast telefon nie wykrywa mi urządzenia BT, z którym miałbym się połączyć. Sprawdzałem póki co na Samsungu Note 10 oraz S8 i na żadnym nie pojawia się nowe urządzenie do sparowania (planuję sprawdzić na czymś starszym jak tylko dorwę).
Jak przechodzę na tel. to przez chwilę mam komunikat o tym, że trwa szukanie urządzenia po czym informacja, że żadne urządzenie nie jest podłączone i żeby podłączyć telefon.
Nie bardzo wiem, co może być przyczyną braku urządzenia do podłączenia. Szukając rozwiązania, sprawdzałem kodowanie jak i adaptację. Zmieniłem czas wykrywania nowych urządzeń na 0, czyli cały czas, ale niestety urzędzienie nadal się nie pojawia.
Jedyne errory, które mi się pojawiają, to z radia: 00858 i 02005.
Kodowanie telefonu: 0011811
Czy ktoś miał może podobną sytuację?