Siema. Czy da radę się jeszcze dopisać?
Siema. Czy da radę się jeszcze dopisać?
Tak można się do 31.08 dopisywać
Dzięki
- - - - - - - - DODANO - - - - - - - - -
1.Martinez + Matrix - pokój 2-osb
2.Tomafi + 1 osoba - pokój 2 osob
3.Dormio + Jakub + Antoni
4.STELMI
5.KaTTe
6. raiden25 + 1
7. elmacho + PaTTrycja ( pokój 2 osobowy z widokiem na góry ).
8. Lars + Sylwia
9. Air_Wolf + MarTTeczka
10. Mała Mi + 1 osoba (pokój 2 os)
11. Darson + Asia
12. Basia + Mateusz
13. Łukasz + Klaudia
14. Furia + 1
15. Miki+Ania+Aga
16. PiotrekHIT + Sylwia
17. Hubi_pl + Kasia (Pokój 2 osobowy od strony piaskownicy - góry)
18. Gunit + Mefi (pokój 2 osobowy z widokiem na góry) - mądrze napisane/hubi_pl
19. jacek73 + Renata (pokój 2 osobowy)
20. Roben +1 (pokój 2 osobowy)
21. Kanapa + Bebok (2 osobowy lub w większym schowku na miotły)
22. Witek + Agnieszka (pokój 2 osobowy z widokiem na góry)
23 . Skubi TT + Jola + Maja (pokój 3 osobowy) , Filip + Oliwier Pokój (2 osobowy )
24. Marek Ojciec pokój jednoosobowy
25. Klinton +Dzidka pokój dwuosobowy ( dwa razy kolacja wege)
26. Daniel P+ Małgosia P ( pokój 2 osobowy)
27. FURION pokój 1osobowy
Cześć Wpłaty idą jak krew z nosa pod górkę wpłaciło ledwie 15 osób
Przypominam że ostateczny termin 31.08 później nie przyjmuje już wpłat i żadne prośby czy groźby tego nie zmienią
Poniżej lista osób które wpłaciły
Przypominam cały czas można się dopisywać są wolne pokoje
Potrzebuje dodatkowych informacji na prośbę hotelu
Imię i nazwisko osób mieszkających w poszczególnych pokojach
Proszę dopisać swój nick
Jeśli ktoś chce wege lub bezglutenowe jedzenie proszę to też napisać
I jeszcze ważne kto jest w pełni zaszczepiony .
Wiem że ta ostatnia informacja jest drażliwa ale takie mamy czasy
Info proszę wysyłać do mnie na maila do końca tyg. 05.09.2021 :
m.giersz@simplyvolt.pl
Druga transza za imprezę musi być wpłacona do 22.09.2021
Cześć Ludzi zapłaciło już całość więc ma z głowy ostateczną listę udostępnię jutro
Piotr Hit wszystko wyjaśnił na FB
hotel może Ci odmówić pobytu jak niezaszczepieni przekroczą 75% obłożenia. Ci którzy nie podają info o zaczepieniu doliczani są do limitu 75%. Nie są to zasady wymyślone przez hotel, tylko rząd. I niestety jest to kontrolowane przez sanepid i policję.
Jak masz z tym problem to nie podawaj napiszę że jesteście niezaszczepieni podaj tylko jakie jedzenie chcecie
Ostatnio edytowane przez MartinezTK1458 ; 01-09-2021 o 20:47
Marcin, nie zrozumieliśmy się.
Nie chodzi o to, czy jestem zaszczepiony, czy nie, czy chcę ujawniać taką informację.
Kwestia co i kto wymyśla, co i kto kontroluje jest kwestią odrębną, jak również czy wspomniane wymysły i kontrole mają umocowania prawne.
Zapytałem jasno.
Na jakiej podstawie prawnej ośrodek występuje z pytaniem o stan zdrowia osób, które mają uczestniczyć w zlocie?
Jako uczestnik zlotu mam prawo to wiedzieć, Ty, jako organizator zlotu masz prawo zapytać o to hotel i przekazać informacje zainteresowanym.
AUDI nie przestaje się kochać.
Wszelkie obostrzenia, lockdowny, restrykcje, kary, formularze, ankiety, zakazy, limity itd. w temacie cow-id są nielegalne, co potwierdzają sądy obu instancji, a także Sąd Najwyższy - https://youtu.be/TuULnAXy350
Panowie, Grzesiu,
zacznę od tego, że wszelkie limity są bezsensem, tak samo jak dzielenie społeczeństwa. My jako hotelarze mamy z tym ogromny problem. Tak jak piszesz nie mamy podstawy, żeby ŻĄDAĆ podania tych danych, możemy jedynie prosić Gości, żeby oświadczyli czy takie szczepienie mają. Mamy nałożony limit 75% obłożenia miejsc noclegowych(miejsca noclegowe to liczba łóżek zatwierdzonych w decyzji kategoryzacyjnej, a nie liczba pokoi). Dla nas ten limit to dodatkowa, idiotyczna praca. Gość nie musi podawać żadnego info o szczepieniu. Wtedy doliczany jest do puli 75%. Jeśli takich osób jest dużo po prostu takiej kolejnej osoby hotel nie przyjmie ze względu na brak miejsc w tej puli. Niestety do hotelu przychodzą też kontrolę policji i sanepidu, sprawdzają te limity i ilości( u nas w tym roku już 4 -krotnie). Można mówić i walczyć kto ma rację, ale jeśli podczas takiej kontroli są nieprawidłowości to powiadamiane są inne służby(US, PSP) i oni na swojej działce zawsze coś znajdą.
Nie traktujcie, że to są widzi mi się hoteli. My hotelarze, szczególnie w miastach(nie liczmy morza, gór czy mazur czy fajnych SPA) naprawdę mamy bardzo trudną sytuację. Od marca 2020r. ani razu nie mieliśmy zysku. Jest strata.
Więc nie chcesz podawać info o szczepieniu to nie podawaj, jeśli chcesz to podaj, pozwoli to hotelowi przyjąć ciut więcej Gości , a co za tym idzie zwiększyć przychód. Akurat w 99% zaczepieni nie robią z tym problemu, zazwyczaj robią problemy niezaszczepieni antysystemowcy. Jednak zamiast walczyć o swoją wolność w hotelu to lepiej się zmobilizować i udać się walczyć na ul. Wiejską w Warszawie.
Pozdrawiam
Zaszczepiony.
Panie i Panowie mam nadzieje że Piotr wyczerpał ten temat i zakończył tą dyskusję jeśli ktoś się z tym nie zgadza zapraszam na Żoliborz pod dom pewnego wielbiciela kotów żeby mu to zakomunikować.
Cześć Poniżej lista osób które nie wysłały mi informacji proszę o pilne podesłanie
Wysłałem na email 2 września
Tak dzięki przeoczyłem