Ja polecam opalarke plus szpachelki do tapicerki. 5min i gotowe Sam robiłem ten zabieg z tydzień temu mogę podeslac zdj. Dodatkowo usunolem cały ory klej i zastąpiłem go silikonem czarnym szczeliwem z wurtf.
Robiłem opalarką, trochę podważyłem a potem z jednej strony pociągnąłem i zeszło. Generalnie jak masz dostęp do piekarnika to też polecam, inny kpl lamp robiłem w piekarniku i dużo łatwiej się rozkleja bo równomiernie nagrzewa się klej. Do sklejenia użyje sznurek butylowy. Klej szczeliwo z wurtha też używałem do lamp i również działa
takie małe porównanie soczewki 3" do Oem
kolej przyszła na glebę, tak dla porównania: seria i gwint skręcony na max
w międzyczasie kończę mod lamp zostały ostatnie szlify
Update bez mała po roku użytkowania auta. Jeździ nabija kilometry. Praktycznie od strony technicznej nic nie wymagało interwencji.
Ze zmian zrobiony sofcik - trochę auto odżyło, oraz dołożone dystanse 20/15
W najbliższych planach regeneracja hamulców, wywalenie sai i przegląd pod maską bo gdzieś się poci motor.
Ooo prawie bliźniak i to po sąsiedzku
Bardzo ładna jest!
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Super projekt Gratuluje wytrwałości. Nigdy bym nie powiedział, że ten samochód z 1 zdjecia to ten sam ze zdjęcia powyżej
Pięknie się prezentuje, szanuję za ogrom włożonej pracy!
jak się nazywają te felgi,
Od jakiegoś czasu mieszkam w Kato muszę Cie upolować...
Jeden EKO zagracacz mniej
trochę trzeba się nagimnastykować żeby wyciągnąć suszarkę bez kanału czy podnośnika
i oczywiście korzystając z okazji szybkie spa
Ostatnio edytowane przez Przemkat ; 24-05-2021 o 19:38
dużo ptaków nad nią musiało fruwać
a ogólnie ładnie się lakier błyszczy
felgi też wpisuję na listę takich co szukam, warunek to okazyjna cena może coś się trafi