Dla mnie pisanie o jeździe testowej tylko po okazaniu gotówki to jakiś żart i żadna frajda obcować z taką osobą....już widzę tłumy ludzi w drodze do wielkiego miasta Garwolina aby karnąć się 20 letnią ttką za 15 koła...
jedyny plus to że kolo lubi TTki, bo piszę o przesiadce na 8J.
Wildze jeden plus
Ładnie działający Fis ^^
Możliwe ze doszło do przełomu i znalazłem coś sensownego, pewnie zaraz zostanę wyprowadzony z błędu ale oby nie xd czy o coś jeszcze warto spytać przed wyprawa do Białegostoku?
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Wrzuć zdjęcia, zobaczymy czy coś jest dziwnego, nieoryginalnego lub przerobionego, może wtedy pojawią się pytania. Jakby miał zdjęcia jak wygląda pod maską to też niech Ci wyślę.
Instalacja gazowa stag
Zdjęcia trochę słabej jakości, ale:
- pokrętło od regulacji świateł wskazuje na posiadanie xenona, natomiast zderzak nie ma spryskiwaczy,
- brak plastików pod maską, nowy zbiorniczek od płynu wyrównawczego,
- tylna klapa przy lampach jakby nie równo leżała (może zdjęcie tak zrobione, że są cienie).
Możliwe, że miała przygodę przodem.
I tez z takich rzeczy: został zmieniony nr vin, koleś już kupił ze zmienionym vinem, był wtedy z nim na stacji diagnostycznej i powiedzieli ze ok wiec nie wie czemu zmieniony. Czy to aby nie dziwne?