Auto całe malowane. Świeży baranek na podwoziu. Abs Esp świeci. Właściciel od półtora miesiąca.
Auto całe malowane. Świeży baranek na podwoziu. Abs Esp świeci. Właściciel od półtora miesiąca.
i widzisz Pan wszystko wiesz.trzeba szukac nastepnego znajdz kolo Zgorzelca to obejrze
Witam serdecznie, jestem totalnym świeżakiem i właśnie przymierzam się do zakupu tego cudownego bolidu. Szukam wersji 225km, dobrze jeśli miałoby już instalacje lpg. Moją uwagę przykuł ten egzemplarz:
https://www.olx.pl/oferta/audi-tt-lp...5-IDHeCrQ.html
Jutro mam otrzymać od niego nr vin i dokładne informacje odnośnie specyfikacji instalacji lpg. Facet mówi ze nie ma nic do ukrycia i nie widzi problemów z wzięciem auta na stacje w celu jego sprawdzenia. To co już wiem to ze instalacja od 2018, butla w kole zapasowym, wlew przy wlewie paliwa. Co doświadczeni koledzy sądzą?
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Poproś o większą ilość zdjęć bo nawet przodu auta nie widać więc ciężko coś powiedzieć będzie
Lampy nie oryginalne, znaczek quattro w grillu nie w tym miejscu co powinien. Dokladnie bym sprawdzil przod. Kazde auto ktore ogladasz traktuj tak jakby bylo walone z kazdej strony. Ogladaj tak zeby sobie udowodnic ze nie jest, lakier, szczeliny podluznice, podloga w kufrze itd itd Niech milym zaskoczeniem bedzie gdyby sie okazalo ze nie byla rozbita
Dodajmy jeszcze, że fotele są przeszyte czerwona skórą, więc pytanie dlaczego i jak wyglądały przed obszyciem?
Ostatnio edytowane przez _kris ; 18-11-2020 o 07:58
Zdjęcia to za dużo nie pokazują, chyba że mowa o scenerii
Tył mógł być strzelony, lewa lampa od Anglika i tłumik krzywo.