No a ja mam na przykład w takim razie wolurowe polifote z kierownica ze znaczkiem sline, i wedle win tak wyszło z fabryki. Dlatego tak dopytałem o te fotele.
Wysłane z mojego Mi Note 2 przy użyciu Tapatalka
No a ja mam na przykład w takim razie wolurowe polifote z kierownica ze znaczkiem sline, i wedle win tak wyszło z fabryki. Dlatego tak dopytałem o te fotele.
Wysłane z mojego Mi Note 2 przy użyciu Tapatalka
Szanowni użytkownicy, a taki cukierek?
https://www.olx.pl/oferta/audi-tt-22...5-IDH9Q0h.html
Czy wygląda na oryginał?
Też myślę podobnie jak kolega Acid powyżej, jedynie chyba jakaś rysa na zderzaku przod jest na dole na jednym z zdjęć ale to nie jest jakiś tam problem. Ciekawa, warto kompem ją sprawdzić albo jak daleko od domu to wydać trochę $ żeby pojechała jakaś ekipa zobaczyć i złożyć raport (mam tu na myśli płatne usługi gdzie kilku rzeczoznawców jedzie/oglada/robi zdjęcia i zdaje relacje potem). O fotelach właśnie tutaj się nie za bardzo idzie wypowiedzieć bo to właśnie rok 2000 a wtedy wychodziły różne wersje.
Wysłane z mojego POCOPHONE F1 przy użyciu Tapatalka
Info od właściciela:
- tylne błotniki lakierowane
- płyn w haldexie od kilku lat a może od początku nie ruszany
- płyn hamulcowy do wymiany (jeden z zacisków po agresywniejszych hamowaniach nie odpuszcza odrazu, ale ponoć się nie grzeje)
- nasmarowaclć linkę ręcznego
- jedna z felg do prostowania
- jakieś minimalne uszczerbki plastiku na desce
Odpuścić?
Ostatnio edytowane przez BartoszPL ; 02-11-2020 o 19:18
Ja walona w dupe bym odpuscil. No chyba ze ma zdjecia z przed lakierowania, to wtedy podrzuc je tutaj i zobaczymy.
Facet twierdzi, że zwykła obcierka. Jakieś fotki chyba tam ma.
A co z tymi hamulcami? To może być kosztowne? Dyfer pociągnie?
Zaciski do regeneracji trzeba liczyć, żadna wymiana płynu nie pomoże. Według mnie to źle świadczy o właścicielu auta skoro nie wymieniał nigdy oleju w haldexie a co za tym idzie w skrzyni i w dyfrze też. Poza tym kto nie zająłby się zrobieniem hamulców ??
Skoro ma takie podejście to pewnie wszelkie naprawy robił też na najtańszych częściach. Jak długo on nim jeździ???
Trzeba wypytać o takie rzeczy.
Prywatny Detektyw https://bez-sladu.pl 501-466-215
Podobno tylne koło...
Myślicie, że mogę zagotować koło podczas 150km drogi do domu?
Ile wyniesie mnie wymiana płynów w dyfrze, haldexie itp?
Dyfer to jakies drobne, olej z filtrem do haldexa to jakies 60euro. W tylnym zacisku na 90% nie odbija reczny, mozna to zrobic recznie pociagajac dzwogienke przy zacisku i nie dotykajac pozniej recznego. Mozna zregenerowac wlasne zaciski lub kupic regenerowane. Pierwsza opcja jest duzo tansza.
Czy zagotujeCi kolo? Czekaj odpale szklana kule. Chlopie skad mamy znac odpowiedz na takie pytanie, nikt Ci kolem przez internet nie zakreci i nie sprawdzi co sie dokladnie dzieje.
Co z tymi zdjeciami „obcierki” masz??
Dodatkowych zdjęć brak...
Heh, sprzedajacy wstydzi sie obcierki? Powiem Ci tak, z branza blacharskp lakiernicza mam kontalt od prawie 30lat. Od wielu lat kazdy robi to samo, fotografuje delikatne uszkodzenia auta zeby pozniej przy sprzedazy latwiej bylo przekonac potencjalnego klienta do kupna. Normalne. (Dzisiaj to i tnie sie lakiery pod miernik jak trzeba) takze nie wierze ze sprzedajacy nie ma zdjec, poprostu nie ma sie czym chwalic. Juz nie raz pojawialy sie tu prrelki ktore zostaly zdemaskowane przez klubowiczow. Zwlaszcza czerwona powala ze stanow jak sie nie znasz na tego typu naprawach i nie wiesz gdzie patrzec przy ogledzinach to odpusc ja.
Szkoda, bo ładna sztuka. Nikogo z Wrześni tutaj nie ma?