-
Witaj, masz jeszcze jeszcze jakieś części? Interesuje mnie w 100% zdrowa klapa bagażnika w tym kolorze? Jeśli masz to w jakim jest ona stanie?
-
LukaLEWY nie posiadam już
I panowie wyżej też nic nie mam niestety
-
słupek bam jaka kondycja ?
-
golab S3 nie posiadam obecnie
-
Witam czy masz zamek polska strona o numerze 8N2837016, JEŚLI TAK TO JAKA CENA POZDRAWIAM
-
ok dzieki za inf szukamy dalej
-
Posiadasz może kolanko czerwone gumowe z intercoolera do turbo? 06a145832l
-
Cześć,
czy posiadasz może plastiki klapy bagażnika? Ten wokół szyby i ten dolny koło zamka.
Może masz też osłonę pasa tylnego?
- - - - - - - - DODANO - - - - - - - - -
Cześć,
czy posiadasz może plastiki klapy bagażnika? Ten wokół szyby i ten dolny koło zamka.
Może masz też osłonę pasa tylnego?
-
Poszukuję nakładek na przyciski do klimy, mogą być na obie strony oraz okrągłe odblaski do drzwi. Jeśli posiadasz takie elementy w dobrym stanie, to chętnie przygarnę
-
Witaj, czy dysponujesz jeszcze lewym progiem? Pozdrawiam????
-
Szukam tunelu na kable z komory silnika, ta co idzie pod filtrem powietrza i potem idzie do góry po grodzi. Zależy mi na tym górnym elemencie bo mam pęknięty. Czy jest jeszcze? Pozdrawiam
-
Hej. Posiadasz może trójnik odmy olejowej w dobrym stanie?
-
Poszukuje takich długich srub trzymajacych osłone kierownicy (2 cienkie dlugie sruby), oraz takich trzymajacych przednia deske (dużo ich w komorze bezpieczników czy po drugiej stronie. Charakterystyczna sruba (nie wkret) bez gwintu na początku dlugosci okolo 2cm.
-
Kolego, pompę wspomaganie masz?
-
czy zamki do drzwi są dostępne i sprawne??jaka cena?? Czy dostane jeden kapsel na klamkę wewnętrzną drzwi?? ten co idzie śrubę?
Uprawnienia umieszczania postów