No cena spora ale piękne jesr aż nie można przestać patrzeć lecz po mieście to raczej i tak się nie nadaje
No cena spora ale piękne jesr aż nie można przestać patrzeć lecz po mieście to raczej i tak się nie nadaje
Z tym że piękna? Czy że się na nadaje na miasto?
Przecież autko jest piękne nie ma co do tego wątpliwości oczywiście jedni wolą zwykły model inni lekko stuningowany rzecz gustu ale nie można ujmować klasy temu samochodowi. A że do miasta się nie nadaje chodzi mi że strasznie niska na nasze polskie drogi to nie najlepiej mieć tak niskie zawieszenie.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Witam wszystkich
Nie znam się na TT więc proszę o weryfikację czy ze zdjęć już można coś powiedzieć żę z nią jest coś nie tak?
https://www.otomoto.pl/oferta/audi-tt-ID6D8HHS.html
Po zdjęciach wygląda ok, ma kilka małych wad jak:
- dziura w fotelu kierowcy
- brak anteny
- kratka środkowa zderzaka jakby lekko przetarta (tu weryfikacja czy tylko kratka, czy za nią ok)
- przebieg (82 tys to raczej nie ma patrząc po fotelu kierowcy)
- umyty silnik (nie będzie nic widać, może celowy zabieg przed sprzedażą)
02.06.2014 Okresowe badanie techniczne (ważne do 02.06.2015)
Wynik badania: pozytywne
Numer SKP: KOL/018/P
Odczytany stan drogomierza: 132 160 km
(Uwaga. Stan drogomierza przy badaniu technicznym gromadzimy od 2014)10.08.2015 Okresowe badanie techniczne (ważne do 10.08.2016)
Numer SKP: KOL/019
Odczytany stan drogomierza: 132 444 km
(Uwaga. Stan drogomierza przy badaniu technicznym gromadzimy od 2014)11.04.2018 Okresowe badanie techniczne (ważne do 11.04.2019)
Numer SKP: KOL/019
Odczytany stan drogomierza: 132 480 km
(Uwaga. Stan drogomierza przy badaniu technicznym gromadzimy od 2014)
Witam kochani. Możecie coś wypowiedzieć się odnośnie tej oferty? Jadę jutro kupić to auto. Może ktoś zauważył coś niepokojącego? https://www.otomoto.pl/oferta/audi-t...-ID6DhmAO.html
Z tyłu brak oznaczen ale to moze ze wzgledu na malowanie auta.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Witajcie, co z nią może być nie tak? Podobno turbo zdrowe bez wyciekow, po wymianie uszczelki pod głowica rozrządu oleju w marcu, wymiana uszczelki pod głowica to wada? Gaz 15 lat
https://www.otomoto.pl/oferta/audi-t...tml#a5813ba26d
Niby zadbane, a w środku brak zaślepki w drzwiach pasażera, czy wciśnięta kontrolka od poduszek. Jak ktoś dba to uzupełnia braki. Jak dla mnie to trochę zmęczone w środku, ale też ma swoje lata, bo jest z początku produkcji.
Zewnętrznie po zdjęciach czarne auto ciężko ocenić, natomiast ma gril z przodu ze znaczkiem quattro, możliwe, że wymieniał razem że zderzakiem.
Poproś o zdjęcia pod maską.
Nigdy nie miałem i nie jeździłem na gazie, więc się w tym temacie nie wypowiem. Wiem tylko tyle, że 1.8t współgra z gazem i jak jest dobrze wystrojona instalacja to będzie na lata.
Co do uszczelki, to po tylu latach ma prawo puścić i bardziej brałbym to jako eksploatację. Co do samego silnika, to bez sprawdzenia kompresji ciężko cokolwiek oceniać.