Wachu dzięki co do felg to uważaj na podróbki bo jest tego sporo
Wachu dzięki co do felg to uważaj na podróbki bo jest tego sporo
Cześć,
Sprężyny na przód założone. Aktualnie wygląda to następująco: K&W -40mm przód i Eibach -25mm tył.
Jak dla mnie jest ok, podróżuje się na co dzień normalnie i nie ma takiej kozy jak na serii. Wizualnie też mi się podoba i niżej już raczej nie zejdę, ponieważ chciałbym jednak zachować aspekt użytkowy i nie martwić się o każdą nierówność na drodze. Najbliższe plany co do TT to wymiana filtrów oraz oleju i sprawdzenie oleju w skrzyni. Poniżej kilka aktualnych fotek:
Jak dla mnie, to idealnie siedzi.
AUDI nie przestaje się kochać.
Nie chcesz sprzedać?
dobrze jest, już wiem jak bedzie moja wygladać jak felgi założe
Cześć,
Poniżej aktualne zdjęcia TT. Przygotowania do zimy pełną parą. Zimówki zostały pomalowane na czarny mat. Doszła mi blenda pod przednią rejestrację, którą będę malował pod kolor i montował dopiero na wiosnę, myślę również o dokładce z Cupry, ale to się jeszcze zobaczy.
Rzeczy do zrobienia:
- regeneracja przednich lamp (jak widać na jednym ze zdjęć parują mi od środka i strasznie słabo świecą),
- wymiana przepływki (prawdopodobnie)
- parujące szyby (po zaparowaniu dmuchawa nic nie daje, zostaje na szybach jakiś tłusty nalot, po wytarciu szyb płynem chwilę jest ok, ale problem powraca jeszcze tego samego dnia. Filtr kabinowy jest nowy, nie mam wilgoci w kabinie. Nie wiem jak sobie z tym poradzić).
Przepływka pokazuje wartość max 140, nie powinna czasem w APX pokazywać około 200? Jeśli ktoś wie coś więcej na ten temat to proszę o komentarz pod postem
Ostatnio edytowane przez wiciu ; 17-11-2019 o 13:39
Cześć,
TT gotowe do wiosny. Dwie nowe opony, nowy olej i blenda z przodu
IMG_20200408_081522_763.jpg
IMG_20200405_124714_765.jpg