Ykhym...posty serwisowe Twojej TT zapychaly serwery klubowe
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ykhym...posty serwisowe Twojej TT zapychaly serwery klubowe
Sent from my iPhone using Tapatalk
Teraz już wiecie, dlaczego sprzedałem TT... Czasochłonne i ekstremalnie kosztowne serwisy to nie dla mnie.
AUDI nie przestaje się kochać.
Znajome rewiry WUJA
O to teraz, tylko nauczysz się obsługiwać nawigacje i wyjedziesz gdzieś dalej TTka, po za garaż
Brawo TTy
Kupiłeś niemieckie auto to rozmawiaj z nim po niemiecku. Trzeba było kupić Audi
Ino poczekej jak kupisz sobie 8J I jak ino żebyś miał RNS-E lecz tylko po niemiecku a najlepiej po chińsku. Wtedy będzie płacz i proszenie Karlusia o spolszczenie ale wtedy przypomnę Ci te posty
Haha jak ja lubię język germenów haha wuja musimy sie umówić na reirach jak bedzie cieplej to sie okoliczne kneje odwiedzi na jakies sesję
Z ciekawości sprawdziłem, ale nie mam polskiego lektora. Bardziej i tak zależało mi na polskim menu, bo jakby nie patrzeć kto dziś jeszcze jeździ na takich wbudowanych nawigacjach w czasach map Google Po drugie to najnowsze mapy RNS-E 2020 ważą prawie 6 GB więc będą nagrane na DVD Double Layer, a z tego co kiedyś sprawdzałem to moje RNS-E nie czyta takich płyt lub miałem źle nagraną... Mam jeszcze oryginalną płytę ale z mapami z 2008 roku, więc jazda na nich i tak mija się z celem
Fajny bajer Panie Kolego ale i tak czekam na fotke w jakiej kondycji są skóry na fotelach