-
-
Właśnie tak ostatnio rozmawialem z kolega i zastanawialismy sie jak to teraz funkcjonuje, bo te pierwsze p. Asisty to potrzebowaly miejsca jak dla tira zeby zaparkowac i to nie zawsze im sie udawalo, ale widzę ze przeskok duzy jak wciska sie w ciasne miejsce, fajnie bo ja tym malym skubancem mam czasami problem z zaparkowaniem, jedyny plus ze mozna wygladnac przez tylnia szybe
Wysłane z mojego Mi Note 2 przy użyciu Tapatalka
-
-
To moja żona sie smieje bo a4 wciskam sie wszedzie a TT na 3 razy
Fajnie to wyglada, musze kiedys zobaczyc u kogos jak to parkuje.
Mega plus za nutke
-
No właśnie, a dlaczego parkowanie w TT jest trudniejsze niż w innych samochodach ?
-
-
Właśnie dziwna sprawa, bo ttką 8n w ciasnych miejscach parkuje mi się wygodniej tyłem niż hondą accord 8gen, chociaż ten drugi kloc ma czujniki... Z drugiej strony unikam ciasnych coby ktoś inny nie poobijał samochodu.
-
-
Z mojej perspektywy ttka ma bardzo dobrą widoczność na boki i nie problem zaparkować między samochodami. Problem zaczyna się z wyczuciem odległości do tego co jest z tyłu i wtedy faktycznie ttką jest problem. Czasami wysiadam z samochodu, aby sprawdzić ile jeszcze mi zostało do przeszkody za samochodem, ale wtedy już samochód zazwyczaj stoi w dobrych odległościach między innymi samochodami. TTką na prawdę bardzo fajnie parkuje się tyłem, wygodniej niż innymi samochodami jakie posiadam. Ot takie dziwne to. Ale to wciaż mk1, nie wiem jak tam mk3, nie jeździłem
Ostatnio edytowane przez Sorprop ; 12-02-2020 o 21:33
-
-
Masz jaja żeby stawać tak blisko krawężnika
-
-
Hahahah
-
Fajnie to wyglada, musze kiedys zobaczyc u kogos jak to parkuje.
Mega plus za nutke
Wysłane z mojego Mi Note 2 przy użyciu Tapatalka[/QUOTE]
Mniejwiecej Tak https://youtu.be/G51YTWj2kYA
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
-
Uprawnienia umieszczania postów