Witam wszystkich. Posiada ktoś opis pinów (9) naszego przerywacza?
Miałem zainstalowany elektroniczny przerywacz z regulacją częstotliwości i musze cały układ nieco przerobić. Pozdrawiam
Witam wszystkich. Posiada ktoś opis pinów (9) naszego przerywacza?
Miałem zainstalowany elektroniczny przerywacz z regulacją częstotliwości i musze cały układ nieco przerobić. Pozdrawiam
Udało mi się uzyskać schemat od użytkownika BuX2 z www.a3-club.net. Wrzucę tutaj, może komuś się przyda
masz pojęcie o co pytałeś a co zamieściłeś ?
Witam Forumowiczów.
Jestem po wymianie przełącznika świateł awaryjnych ,nowy koszt 53zł. zakup na allegro, pasuje od audi A4 B5 2000r.
Wymienia się sam środek wtyczka jest taka sama tylko obudowa i przód się zakłada stary, środek nówka sztuka.
Wszystko działa aż miło.
Pozdrawiam.
Czy to taki jak na zdjęciu?
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Kij wie wszystkie wyglądają podobnie, ja kupowałem ten.
https://allegro.pl/oferta/wlacznik-s...MDQ0ZTBkZDM%3D
Wysłane z mojego Mi Note 2 przy użyciu Tapatalka
Środek jest taki sam, podświetlenie jest krótsze ale świeci i działa.
Siemka
Jesteś wielki, też tak zrobiłem i mam pięknie działające kierunkowskazy i nawet ciszej klikają, i potwierdzam że jest to prosty sposób, każdy sobie poradzi
Dokladnie, jedynie inny uskok przycisku awaryjnych ale to drobnostka w porownaniu ze sprawnie dzialajacymi kierunkami
Cześć. Zrobiłem tak jak wyżej. Kupiłem przełącznik świateł awaryjnych od a4b5 i zamieniłem bebechy. Wszystko chodzi ładnie, po za jedną przypadłością, przy odpaleniu autta po dłuższym postoju same załączją się awaryjne. Niby nic wielkiego a wkurza. Dziś na 5 odpaleń, 3 razy migał awaryjnymi. Czy to wina zle złożonego przełącznika? Dodam że jak patrzyłem na przerywacze, to ten od a4 jeden był zabudowany a drugi taki jak w tt.
Kupowales ktorys z powyzszych? Moze kupiles ktoras starsza wersje? Ja jak zakladalem to tez 1 byl zabudowany a drugi nie, ale wszystko dziala ok, w zasadzie nie da sie zle tego poskladac bo tylko przekladasz bebechy i wpinasz wtyczke, wiec mozliwe ze albo wlacznik ma wade fabryczna albo trzeba szukac przyczyny gdzie indziej
Czesc, w moim aucie siedzi 8N0941509A czy jesli kupie 8N0941509B to bedzie wszystko działac?
Kup taki jak z postu wyzej z bory przeloz srodek i ciesz się bez awaryjnym zestawem
własnie kupilem i zepsulem cala czesc przy probie dostania sie do srodka i mowie kupie nowa bo juz nie chce mi sie z tym bawic ale niestety do kupienia sa tylko te nowsze ;/ chyba zostaje mi jechac do elektryka z tymi plytkami, moze to posklada