Wcześniej cena była 25 tys, teraz jest już 20 tys. więc coś tutaj śmierdzi i to porządnie.
Wcześniej cena była 25 tys, teraz jest już 20 tys. więc coś tutaj śmierdzi i to porządnie.
https://www.otomoto.pl/oferta/audi-t...-ID6CwJpl.html
Hej, był to ktoś oglądać? Swego czasu pisałem z facetem, ale stoi z rok napewno od czasu do czasu znikając , poza brakująca zaślepką z tylu, daremnym dokladkami do zderzaków, najgorzej nie wyglada, pomijają fakt ze z Francji, wiec pewnie po wandalizmie jak i fakcie ze bieda edyszyn, chociaż wyglada ze ma magnetic ride. Ktoś coś wie ? Bo jechać ponad 4 godz nie chce mi się , będę wdzięczny![]()
Spójrz na kierownicę i fotel kierowcy , fakt mk2 nie ma foteli najlepszej jakości, ale tutaj są już nieco zmęczone jak na 100 tysięcy. Jak był serwisowany, to w ASO Audi powinni zweryfikować przebieg. Z tylu obydwa znaczki krzywo. Tutaj na forum rozrządy ludzie wymieniali koło 200 tysięcy.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Lakiernik był pijany, S-tronic i "bezawaryjna skrzynia automatyczna DSG"... A w kwestii napraw, to jak bardzo było auto skasowane? Bo w ogłoszeniu sprzedawca nie pisze nic o tym.
Audi TTS 2011 Quattro S-Tronic
Tak z ciekawości czy podsufitka czarna nie występowała tylko w s-line wewnętrznym? Bo tez się kiedyś tym autem interesowałem, a widziałem ze ani fotele ani kierownica nie są s-line, co wg mnie wskazuje na sufit zmieniany prawda ?
Z zagranicy i z krzywo przyczepionymi znaczkami, do tego tłumaczenie że w coś wjechała... W takich sytuacjach trzeba mieć większą czujność. Nie mówię, że auto skasowane, to złe auto. Mówię, że auto źle poskładane to złe auto. Ważne, by sprzedawca uczciwie poinformował, a nie się tłumaczył.
Audi TTS 2011 Quattro S-Tronic
Na znanym polskim portalu aukcyjnym są ogłoszenia od 30 do 80 zł za historię serwisową grupy VAG, sprawdzałem tak kilka samochodów (w tym Audi TT) i działa, polecam bo można sporo czasu zaoszczędzić, historia przychodzi na maila do 24h. Jeżeli oczywiście auto było serwisowane w ASO, czasem dorzucają też jakieś dodatkowe informacje/zdjęcia jeżeli coś znajdą. Sam wcześniej obdzwoniłem kilka ASO w Polsce i bez szans na uzyskanie od nich takich informacji.
Dziś na forum pojawiło się auto forumowe TTS z 2008, jak ktoś szuka może warto tu się zainteresować
https://www.klubtt.pl/showthread.php...257#post297257
Wartość szkody jest dość znaczna jak na Polskę, dlatego musisz bardzo dokładnie sprawdzić samochód.
Pamiętaj też o tym, że auto opisane w ogłoszeniu jako 2008, jest z roku modelowego 2007, wyprodukowane w 2006.![]()
AUDI nie przestaje się kochać.
Masz tu dokładną datę.
Screenshot_1.jpg
Witam, może mi coś doradzicie. Planuję zakup:
https://www.otomoto.pl/oferta/audi-t...tml#a16fc00dd8
Po VINie wychodzi, że ma silnik BWA (200hp), miał jakąś przygodę (Francja), według francuskiego rejstru 11.01.2018 miał na liczniku 122.900 km, teraz 127.000 km(tak deklaruje sprzedający).
Czy waszym zdaniem warto zaryzykować? Planuję nabyć TT ale nie chcę kupić większej miny...
W tym roczniku innego silnika nie powinien mieć, jak właśnie 2.0 BWA.
Przygodę faktycznie miał, bo nie ma emblematów S-line na przednich błotnikach, ma też niestarannie dobrany nowy lakier.
Dlatego bardzo dokładnie sprawdź przód auta. Przyjrzyj się też kondycji silnika, bo trochę kopci.
Samo auto fajnie wyposażone.
AUDI nie przestaje się kochać.
A może znacie jakąś firmę, którą można polecić z okolic Krakowa do obejrzenia TT, zweryfikowania lakieru, nieoryginalnych elementów, przynajmniej próby diagnostyki silnika (czy kopci, czy widoczne wycieki oleju itd)
@elmacho Trochę za dużo zachodu żeby furę brać na lawetę i cisnąć nią na Śląsk. Poza tym nie sądzę, żeby sprzedający się na to zgodził.