Witajcie,
Tak jak w temacie kupię TT 8J 3.2. Jakiś większych wymagań nie posiadam.
Najważniejsze oczekuje żeby było zadbane jak na swój rocznik, sprawne mechaniczne oraz żeby nie było składane z kilku innych.
Witajcie,
Tak jak w temacie kupię TT 8J 3.2. Jakiś większych wymagań nie posiadam.
Najważniejsze oczekuje żeby było zadbane jak na swój rocznik, sprawne mechaniczne oraz żeby nie było składane z kilku innych.
Szukałem od połowy kwietnia, trochę przepłaciłem, ale po 7 miesiącach w końcu odbieram.
Jeśli nie chcesz samochodu z jakimikolwiek szkodami w przeszłości, polecam od razu zastanowić się nad sprowadzeniem lub najlepiej zlecić sprowadzenie i przyszykować 50 tysięcy (akcyza 18,6%). Powodzenia!
W sumie ja też szukam już z pół roku. Szukałem od wielkopolski po Sopot, ale zawsze było jakieś ale. Z drugiej strony zastanawiam się czy nie kupić jakiś tańszy model i go "odpicować" lub ta druga opcja sprowadzenie. Tylko ta nieszczęsna akcyza przez którą tak mało mamy tych aut w naszym kraju. Ale na razie mi się nie śpieszy więc będę z zimno krwią szukać. Dzięki
Jakoś dziwnie szukacie.
Mnie to zdecydowanie lepiej wychodzi.
AUDI nie przestaje się kochać.
Ja przez te kilka miesięcy szukania w Polsce i kontaktu z różnymi firmami sprowadzającymi samochody, już przeszedłem wszystkie fazy szukania TT, od "czy może nie lepiej kupić 2.0 z quattro i dodać trochę modów" do "może jednak zacząć szukać A5". W końcu, przez przypadek praktycznie wpadłem na AutoVendo. Wynająłem ich do znalezienia samochodu i po 6 miesiącach mojego bezowocnego szukania i tracenia kasy na sprawdzanie VINów, znaleźli samochód w niecały miesiąc.
Twoje szukanie się nie liczy, wszyscy wiedzą, że masz jakieś dziwne szczęście do wynajdywania okazji. :P
Ostatnio edytowane przez John_Doe ; 28-11-2019 o 07:32
Polecam ten egzemplarz
Link poniżej:
https://www.otomoto.pl/oferta/audi-t...-ID6CETAm.html
z powodu chęci sprzedaży
Z jakiegoś powodu nikt go nie chce
Znowu TT znowu Cabriolet
a dziwne, zacytując tytuł ogłoszenia 'pakiet-abt-rs-ttrs-tts-lift-led-unikat' to musi być perełka jak ma każdy z pakietów na raz :P