Hejka.
Mam takie pytanie w teorii proste jak drut.
Gdzie w TT 99' jest miejsce na światła pozycyjne przednie?
Po przekręceniu światła raz w prawo pali się tylko pozycja tył.
Hejka.
Mam takie pytanie w teorii proste jak drut.
Gdzie w TT 99' jest miejsce na światła pozycyjne przednie?
Po przekręceniu światła raz w prawo pali się tylko pozycja tył.
Hej,
Mam tak samo. Żarówki są pod żarówkami od świateł drogowych.
Dodam tylko, że widać je przez klosz jak na dłoni!
Dziś wymieniałem...
Rano ogarnę jak to wygląda. Jakie tam idą w razie czego żarówki i jak z dostępem do montażu?
Żarówka to H6W a dostęp dobry - z jednej strony prawdopodobnie będziesz musiał zdemontować osłonę zbiornika na płyn chłodniczy.
Mieliście rację, żarówki są wstawione już w lampie
Kupić i wymienić.
Ps. Jak już jesteśmy przy oświetleniu... Jak to jest z oświetleniem wewnętrznym, działają tylko boczne lampki ale główna ani na sztywno ani przy otwieraniu drzwi. Wymieniałem już tam żarówki aczkolwiek nie w tym leżał problem. I tutaj właśnie moje pytanie co tam jest nie tak, że to nie działa?
A czy opuszczają Ci się szyby gdy ciągniesz za klamki?
Moim zdaniem brak światła może mieć związek z mikroprzełącznikami w zamkach, które m.in. odpowiadają za Twój problem.
Co do wymiany żarówek to w ksenonach od strony kierowcy bez problemu robi się to bez demontażu jakichkolwiek elementów. Zdejmujesz klapę, która jest na zatrzask, spinkę i po sprawie.
Możesz przeczytać ten temat , Ja u siebie miałem ten sam przypadek ,że tylko boczne świeciły. Po wyjęciu lampki i poprawieniu lutów wszystko działa tak jak powinno https://www.klubtt.pl/showthread.php...C5%9Bwietlenia