Z moimi czujnikami parkowania dziwna sprawa, przestały działać a teraz SAME się naprawiły i wsteczny działa..wtf?!
Z moimi czujnikami parkowania dziwna sprawa, przestały działać a teraz SAME się naprawiły i wsteczny działa..wtf?!
Przerwa w wiązące elektrycznej?
AUDI nie przestaje się kochać.
I znowu nie działają czujki, teraz nagle w trzech nie słychać "aktywności", myślę że to nie kwestia przepalonych czujek ale przerwy w złączu elektronicznym. Wiecie gdzie to znajdę?
@elmacho pomożesz?
Możesz mieć skorodowane połączenia pod/za tylnym zderzakiem. Zajrzyj tam.
Niestety tak.
witam!
szukam speców od TT na śląsku
w lipcu mam urlop mógł bym zostawić na jakiś czas, interesowała by mnie diagnostyka i ogarnięcie silnika na tiptop (szczelność, usunięcie zbędnych N'ek itp) + naprawa haldexa (może tylko pompka, nie mam pojęcia)
Panowie, jakieś rekomendacje w Poznaniu? Check engine i nikt nie może sobie poradzić. Błąd - zbyt uboga mieszanka.
Odświeżę temat, ktoś coś we Wrocławiu?
W temacie/forum oraz internecie nie znalazłem nic konkretnego..
Z góry dziękuję wraz z moja TT! (;
SZUKAM RZESZÓW PILNE - Odkopuję. Od 2013 post nie znalazł odpowiedzi w tym wątku, więc ponawiam pytanie, potrzebny TT-spec do, powiedzmy, 20-30 km od Rzeszowa.
Co trzeba zrobić? Przede wszystkim blacharka, lakiernictwo, spawanie plastiku - dwa dni temu w nocy zaskoczyła mnie zapadnięta studzienka, całe szczęście, że przy parkowaniu, więc i szkód nie narobiłem na równowartość trzech wypłat. Przy okazji grill do poprawki, bo jedna belka też fruwa, a jest lakierowany. Progi bym od razu zrobił, ale najpierw musze kogoś ogarniętego znaleźć..
Oprócz tego osobno szukam kogoś załatwienia za jednym zamachem tematów - wymiany impulsatora, drobnej elektryki, regulacji drążków skrzyni biegów. Sam bym się może z tym jakoś ogarnął, ale czasu wiecznie brak, temat pilny się zrobił.
Intercooler w planach na wiosnę, ale może się umówię do Jasła, do tego planuję gregor10 nawiedzić.
Witam, poleci ktoś jakiegoś dobrego i sprawdzonego mechanika, który zaopiekowałbym się moją TT w Krakowie?
Mobil- tech, chłopaki z pasją do Vaga, szybka diagnoza, troche gorzej z wolnymi terminami, ale zależy od naprawy
A z ciekawosci ceny bardzo wygórowane?
Wysłane z mojego Mi Note 2 przy użyciu Tapatalka
W swoim temacie (https://www.klubtt.pl/showthread.php...586#post296586) dodałem info co zrobili Perfect Touch Garage - https://www.facebook.com/PerfectDetailingWWA/ - Mazowieckie, Zakroczym.
Ja jestem mega zadowolony z ich roboty i do tego świetna obsługa!
"A kiedyś to ja Wam wszystkim pokażę! ale na razie mi się nie chce." - Motto mojej teTTuni co imię jej brzmi Skarbek