Tak jak napisałem w watku o moim dawnym MK1 - czas odkurzyć konto i założyć nowy wątek.
Na razie jako zapowiedź:
Tak jak napisałem w watku o moim dawnym MK1 - czas odkurzyć konto i założyć nowy wątek.
Na razie jako zapowiedź:
Pięknie!
Te Terrere Terrere terererererere …
ho ho ho dawno Pana tutaj nie widziałem
Witam po latach Szanowne grono
No to czekamy na sesję i szczegóły odnośnie auta
No to chyba już oficjalnie można sie pochwalić
Ładna no i silnik z fajnym potencjałem do modzenia
Gratuluję
Gratki,
oby więcej trojeczek na klubTT.pl.
Pozdr
Miki
Dzięki!
Foto wnętrza na szybko:
Z wyposażenia to Bang Olufsen, kamera cofania, felgi 20 cali, Audi Side Assist, fotochromy, elektryka foteli, Magnetic Ride, na lakierze, szybach i felgach ceramika
Mam nadzieje ze jak zrobi się ciepło to uda się zawitać na spocie
Gratulacje piękna furka )
Super gratuluje
Powiedz to import z USA ??
Ooo nie ma takiego bicia, auto to totalny szrot i zjechało prosto z lawety
A tak na poważnie, to "Bite auto z USA" często jest w lepszym Stanie, niż "Bezwypadkowe z Polski". Szczególnie, gdy kupowane było z aukcji od ubezpieczalni - auta nie przygotowane pod handel.
Szerokości
Audi TTS 2011 Quattro S-Tronic
Powiem tak - prawy fotel i wykładzina wyglądają tak jakby nigdy tam nikt nie usiadł, o tylnej kanapie nie mówię bo to raczej ozdoba w TT. Całe uszkodzenie to wgniotka blachy pod zderzakiem - ok 5 cm.
Plus uszkodzenie w transporcie - dziurka w klapie.
Zdecydowalem się na zakup właśnie ze względu na to ze był tak delikatnie uszkodzony. Z carfaxa wyszło ze na aucie lezy ceramika - lakier, felgi, szyby, potwierdzone wpisem od CeramicPro.
Przedwczoraj małe sprzątanie, od wczoraj już zarejestrowane.
Z modów wizualnych - wlew pomalowany w czarny połysk, czarne emblematy przód tył. Grill od TTRS w drodze. W przyszłości może jakieś dokładki progów i spoiler od TTRS.
Ostatnio edytowane przez czarny ; 11-02-2020 o 13:07