miałem z tym styczność i nawet bym nie chciał w mojej hondzie za 5 tys...nie wspominam już o TT.
miałem z tym styczność i nawet bym nie chciał w mojej hondzie za 5 tys...nie wspominam już o TT.
To jaki jest godny uwagi? Bo przeszukując ebay nic mi nie wpadło w oko...
Chyba nie robisz TT dziennie dużych przebiegów? Ja bym się w podłokietnik nie bawił, ewentualnie tylko ori lub wyglądający jak ori.
Było coś o tym na forum.
Zależy jak rozumieć 'duże' przebiegi, bo dziennie na krótkich i częstych dojazdach 'gdzieś, po coś' potrafię zrobić do 120-150 km.
A tak czy siak podłokietnik chciałbym mieć, bo po wywaleniu tamtego niby inaczej, ładniej, schludniej ale jednak łokieć z przyzwyczajenia gdzieś tam wpada.
A nawiązując do tego posta, coraz bardziej zastanawiam się nad kupnem folii czarny mat i czerwony mat i oklejeniu kilku szczegółów. Do tego chciałbym pomalować lub wymienić na czarne znaczki audi z przodu i z tyłu, ewentualnie tylko z przodu. Ale na razie to tylko plany.
Ostatnio edytowane przez czarny ; 02-05-2013 o 09:20
szukać tylko takiego:
http://www.thettshop.com/interior.as...product=101001
ja mam praktycznie to samo tylko ,że zamiast 2 ramion jest jedno ale jakoś wykonania jest na tym samym poziomie
Wygląda nieźle ale i cena konkretna...
A wracając do tematu folii i oklejania to rozumiem, że najlepiej szukać folii firmy 3M?
@Edit
Taki mały drobiazg
- - - - - - - - DODANO - - - - - - - - -
Dziś został wymieniony silniczek wskaźnika poziomu paliwa, dzięki Jerry!
Ostatnio edytowane przez czarny ; 07-05-2013 o 16:38
Tylko i wyłącznie 3M!!nie ma na naszym rynku nic lepszego,zamawiałem akurat paski na nadkola to podam koszt przykładowy(nie mówimy o oklejaniu auta) 2 paski - 3cm(szerokość)X30cm(długość) 16 zł
Nie zastanawiaj się!Jeżeli jakieś elementy to proszę kontakt!Po zdjęciach które im wyślesz, sami zaproponują,dotną i jest na wieki!
ChronLakier.pl - Firma KR
tel. 693265890
bez naszego Jerrego byśmy zgineli z tymi zegarami
Dzięki, wezmę pod uwagę!
Masz rację, toż to złoty chłopak jest
- - - - - - - - DODANO - - - - - - - - -
Moje TT zmienia jutro właściciela... Mam nadzieję, że kiedyś będę mógł zrobić nowy wątek juz z MK2, tymczasem zmieniam status na niepełnoprawnego użytkownika forum, użytkownika bez TT
Chyba czas odkurzyć profil na forum...
Odkupiłeś swoją TT ?