-
Czarne TT 1.8 quattro BAM -lpg
Sprzedam Audi TT 1.8 quattro 225KM benz/lpg. stan bdb.
Rocznik 2003
Moc 224KM
Auto w moim posiadaniu od 2016r kupiony z przebiegiem 122tyś, teraz ma 159tys.
Zaraz po zakupie została założona instalacja lpg (zbiornik w miejscu koła zapasowego,wlew ukryty we wlewie paliwa)
Samochód jest zadbany i w bdb. stanie,wszystko wymieniane na czas,oleje,płyny,tuleje wahaczy itp. Kompletny rozrząd wymieniony jakieś 20tyś temu. Na wszelkie naprawy czy wymiany części mam faktury i paragony.
Starałem się utrzymać samochód w stanie jak najbardziej zbliżonym do oryginału,ale z charakterem co jak myślę mi się udało.
*Zawieszenie zostało zmienione na gwintowane.
*Regulowane wahacze tył
* Koła 18” z nowymi oponami TOYO PROXES T1R
*Dystanse na przód i tył
*Soczewki w lampach zmienione na bixenon+nowe żarniki
I pewnie kilka innych rzeczy o których zapomniałem.
Auto prezentuje się świetnie i ukręciło niejeden kark na ulicach głównie z powodu wyglądu i stanu w jakim jest.
Świeżo opłacone OC i przegląd,jak zawsze bez najmniejszego problemu.
Jedyny minus to gwizd podczas przyspieszania przy większych obrotach.Ja już tak ją kupiłem i jeżdżę ponad dwa lata i nic się nie zmienia. Początkowo myślałem ze to wina tipa który był pęknięty,jednak po wymianie nic się nie zmieniło. Możliwe że jest gdzieś nieszczelność w układzie,ale możliwe też,że to wina turbiny. Ja tak jeżdżę od dwóch lat i już się przyzwyczaiłem do tego. Auto ciągnie bez problemu wiec nie wiem co to może być.Jeżeli poszperacie na forum to jakiś rok temu wklejałem filmik z tym gwizdaniem. Żeby była jasność,nie jest to powód sprzedaży bo auto daje mi dużą frajdę z jazdy a jeszcze większą z ukręcania karków na ulicach.
Samochód jest używany wiec ma jakieś drobne ślady eksploatacyjne jak mini ryski lakieru czy odpryski.
Myślę o zakupie czegoś większego dlatego postanowiłem ją wystawić na sprzedaż,póki co tylko tu na forum bo chciałbym żeby trafiła w dobre ręce.
Na chwilę obecną kilka fotek,jak pogoda się poprawi to wrzucę więcej.
Cena 28.000
Info na PW lub 791332640
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Ostatnio edytowane przez Krzysztof_B ; 13-09-2018 o 22:44
-
Siemka, przebieg w jakiś sposób udokumentowany?
-
Przed zakupem sprawdzał mi go kolega po vin-ie w aso i niby się zgadzał,cała historia w PL jest do sprawdzenia na gov.pl czy jakoś tak. Ja nic nie kombinowałem z przebiegiem,kupiłem ze 122tys i tak też piszę
-
Autko świetne Jeżeli nie sprzedałbyś go do 25 września to z bardzo wielką chęcią umówiłbym się na oględziny
-
Nie ma problemu,jak coś to pisz
-
-
Cena do rozsądnej negocjacji
-
-
Tak
-