Dziś spotkana standardowo w Rykach, na ryckiej rejestracji (pierwszy raz widzę). Pozdrawiam.
Załącznik 15193
Dziś spotkana standardowo w Rykach, na ryckiej rejestracji (pierwszy raz widzę). Pozdrawiam.
Załącznik 15193
Dziś w Lublinie czarna MK1 bez lotki o godz. 15:40 obok galerii VIVO.
Załącznik 15210
Kolejna w Rykach na LRY ale niestety pierwszy raz widziana.
Załącznik 15214
Ostatnio edytowane przez TTM ; 31-08-2019 o 22:40
Ja pozdrawiam Pana/Panią w granatowym (błękitnym?) MK3 wczoraj w Borzęcinie. Samochód minął mnie w ułamku sekund, ale za było Cię słychać
Pozdro z Nowohuckiej.
Wysłane z mojego BKL-L09 przy użyciu Tapatalka
Pozdrawiam!
I jeszcze czerwoną 8N która przejeżdżała w poniedziałek na ulicy Oświęcimskiej w Siemianowicach i mi pomachała
A ja pozdrawiam widzianą dziś (10.09) czarną MK1 w macie (pomalowane na czerwono wokół grilla) na rejestracji WK na Aleji 4 czerwca 1989 roku oraz kawałek dalej jadąca za mną czarna MK1 z ramkami klubtt.pl przed factory Ursus ok. godz. 17:30
Pozdro z korka.
Wysłane z mojego BKL-L09 przy użyciu Tapatalka
Dziś na obwodnicy Ryk mijana czarna MK1, pędząca w stronę Garwolina o 17:00. Kierująca dziewczyna w blond włosach, rejestracji nie widziałem
Pozdro dla właściciela czarnej TT spotkanej dziś w Wawie na Modlińskiej. Tak zadbanego egzemplarza jeszcze nie widziałem.
Widziałem. Dziś pod względem wyglądu oba samochody są porównywalne. Kawał roboty Panowie. W zimie dopieszczam mechanikę i staram się was dogonić.
A jak tak to ok.