Paytrycja ale o 10 to będzie pozno. Zanim się zbierzemy i wyjedziemy to będzie przed 11 no pewnie korki będę może 9 i wtenczas odajzd na plac
Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka
Paytrycja ale o 10 to będzie pozno. Zanim się zbierzemy i wyjedziemy to będzie przed 11 no pewnie korki będę może 9 i wtenczas odajzd na plac
Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka
Jak dla mnie 10 ok rano jeszcze trzeba fure umyć, a nie wiadomo jakie kolejki będą na myjni obok imprezy.
Też myślę, że 10 w sam raz
Hmmm, a mi się kojarzy że może być za późno, tak jak mówi Skubi.
Czy czasami w tamtym roku, nie było tak ze kluby wjeżdżały od 9 ,a reszta na 10 ?
Pamiętam że kolejka od 10 była taka, że o 11 się wjechało jako oglądający
dokładnie nam sie jakoś udało wjechać z boku ale kolejka była spora . potem będziemy czekać ma kogoś bo na myjni będzie stał i lipa się okaże
To są jakieś specjalne, fajne myjnie? :P Bo ja chciałem u siebie myć.
co wy z tym myciem wszyscy , i tak ma padać w sobote
Dodatkow jeśli wszyscy będą chcieli myć auta, to będą kosmiczne kolejki na myjniach.
AUDI nie przestaje się kochać.
Spotykamy się o 9:30 na 3 Stawach tam, gdzie zawsze. Czyli na przeciwko sklepu Komfort, na samym końcu parkingu. Spotykamy się tylko po to, żebym mogła Wam dać bilety i żebyśmy mogli pojechać wszyscy razem na miejsce, dlatego bardzo proszę o w miarę możliwości punktualność. O 9:45 ruszamy wszyscy razem do miejsca docelowego Będziemy wjeżdżać bramą nr 1, nasze miejsce to nr 14.
Gdyby ktoś z jakiegoś powodu nie dojechał na miejsce wcześniejszego spotkania lub jeśli ktoś zabłądzi, bardzo proszę od razu o telefon do mnie 697217859. Żebym wiedziała co się dzieje, czy czekać itd.
Polecam zabrać coś do siedzenia (leżak, krzesełko, kocyk..) no i oczywiście coś przeciwdeszczowego, choć miejmy nadzieję, że pogoda jednak dopisze.
Dodatkowa informacja od organizatorów :
,,...Podczas SCP będzie do rozdania 5 pucharów w sektorze klubowym:
- Najładniejszy lakier strefy klubowej
- Najszybszy samochód strefy klubowej
- Najładniejsza felga sektora klubowego
- Najlepsza klubowa maskotka
- Najlepiej ozdobiona strefa klubowa
Trzymam kciuki za Was "
Tak więc, nie mamy maskotki klubowej... Jeszcze... Może ktoś jest chętny?
Możemy wykazać się kreatywnością i przygotować coś, czym ozdobimy naszą strefę Póki co mamy tylko flagę i ewentualnie ręczniki zlotowe
szkoda ze nie mamy leżaków klubowych , ale juto szybciej krzesełka rybackie buły by lepsze
informacja parafialna ... czy wszyscy gotowi na SCP ? jeśli tak to bądźcie również gotowi na to że kilka osób z "Was" będę chciał zaciągnąć do krótkiego filmiku widzimy się jutro !
ps. to post nr 1000 więc jutro to opijemy
zawsze mówiłem ze jesteś wygadany Mariusz
Wspominka z SCP 2019 gdzie i KlubTT miał swój udział zrobiono taki ogólny filmik z SCP bo materiału na osobny było za mało :P po za tym były przygotowania do zakończenia sezonu
https://www.youtube.com/watch?v=cBiS...ature=youtu.be
Jak zwykle Twój filmik jest świetnie zrobiony