-
-
-
hehehe! dok?adnie Czarek! Zapraszamy do Piotrkowa! A kolega Szybki, to chyba sie pomyli?, bo to jest forum dla w?a?cicieli TT, a nie RS4. Zmajstruj sobie ch?opino w?asn? stronk? i tam kozacz! A by the way, to nikt tu si? nie przechwala na temat wygranych wy?cig?w. To jest po prostu mi?e, jak si? inne autko na swiat?ach zostawi! Czysty FUN! I o to chodzi, ale nie skumasz, bo nie je?dzisz UFO...
P.S. Yukon! Gdyby Szybki tylko wiedzia?, co? hehehe!
-
NIe wiem dlaczego ale mam nieodparta ochote udowodnic koledze "Szybkiemu", ?e jednak mo?e by? rozczarowany (nic nie ujmuj?c) RS4. No chyba ?e ma tam 450PS. Ale i tak jestem otwarty na propozycje.
-
-
pisze si? "a propos", ale to tylko by the way... Chyba wyrazi?em si? jasno. To jest Klub TT, a nie RS4, wi?c cho?by? mia? 1000PS, to ka?dy tu b?dzie sobie yajca z Ciebie robi?. A NOS w RS4 (je?li faktycznie go masz), to czysta profanacja. Dobry kierowca w takim samym poje?dzie bez NOS-a ?yknie Ci? bez problemu. Well, life sucks...
-
-
dajcie sobie spokoj z jakims gnojkiem panowie...chlopak ma wyobraznie-i dobrze...
-
Chrostol wyluzuj tego kolesia tak samo jak ty widze 1 raz.
-
Zmy?a
Wiem ze to przestarzaly ttemat ale od nie dawna sledze losy fan klubu.
Ja uwazam ze jak koles mial by na prawde rs4 i podrasowana to by sie tym tak nie szczycil.
Wkoncu kazdy z nas panowie i panie wie ze posiadanie wspanialego samochodu marki audi nazuca nam styl ?ycia.
A ten pan podchodzi mi na sciemniacza i tyle.
No chyba ze zjawi sie na jakims zlocie!!!!!
-
no i pe?ny luz. C?? znaczy wsparcie klubowicz?w, ha!
Piotrek, ?wi?te s?owa, oj ?wi?te... Pozdrawiam.
-
wiecie co ? ja mam za przeproszeniem w dupie tego pana bo kto? kto tak strasznie perroruje pod niebiosa i wyzywa na jak do tej pory nie zrealizowany wyscig musi mie? straszne kompleksy a ja(jak zreszt? wi?kszo?? kobiet) czuje politowanie dla takich ****sk?w
-
-
tt -the best
My tu sobie gadu gadu a ten kolo od rs4 wykreconego w kosmos cos sie nie udziela, chyba go troszke przycmilo.
Tez bym sie wydygal miec tyle TT-ek na karku to i "wymarzone" 525 KM mocy nie pomorze!!!!
-
Yukon! A mo?e ten szybki, to by? na Modlinie??? Ten niebieski RS? kto wie....
Uprawnienia umieszczania postów