Witajcie, szukam dyfuzora z wersji R32 z dwoma otworami, mile widziany stan bardzo dobry.
Witajcie, szukam dyfuzora z wersji R32 z dwoma otworami, mile widziany stan bardzo dobry.
Napisz do michal26, wyceni Ci nowy. Da dobrą cenę
Z tego co pamiętam, nowy u Michała to coś około 330zł.
Napisałem do Michała Dziękuję
- - - - - - - - DODANO - - - - - - - - -
Kupione
Polecam Michała, ale lepiej się do niego odezwać na facebooku lub mailowo - michalwruszak@o2.pl
Odpisał dosłownie po minucie, 450zł za nowy dyfuzor.
Cena ciut wzrosła od czasów kiedy miałem TT, ale dalej uważam, że warto nowy super , że zamówiłeś
Ceny nowych części w serwisach są niejednokrotnie znacznie niższe, niż ceny używanych u sprzedawców na popularnych portalach.
AUDI nie przestaje się kochać.
tyle milionow za kawałek plastiku
Dokładnie.. Dlatego cieszę się, że zdecydowałem się (znów) spytać o pomoc na forum
Oj tam, jak już siądzie z nowym wydechem, to pewnie będę myślał jedynie tyle, że było warto
Mam jeszcze jedno pytanie. Czy do montażu wydechu jest potrzebny dyfuzor? Żeby jakoś wy pozycjonować końcówki? Trochę zrąbałem, bo już w poniedziałek mam jechać zakładać wydech, a dyfuzor raczej nie zdąży do mnie przyjść. Mam pojedynczy teraz, a docelowo będzie podwójny, dlatego trochę mnie martwi to czy mogę oddać auto bez dyfuzora.
Dobrze byłoby, gdybyś miał już nowy dyfuzor.
Niemniej weź wzór ze starego, prawe wycięcie na wydech w nowym jest symetryczne z lewym ( lustrzane odbicie ), więc mierząc nawet pojedynczy powinieneś dać radę, pod warunkiem zachowania symetrii.
AUDI nie przestaje się kochać.