Lecimy dalej z tematem...
Załącznik 14973
Nie. to nie będzie fmic
dzisiaj był mój pierwszy raz ze spawaniem plastików, zderzak od spodu zmasakrowany z dziurami także było dużo do spawania. Myślałem że uda mi sie w jeden dzień pospawać, polakierować i założyć zderzak, niestety skończyło sie na pospawaniu
dół zderzaka pryśnięty, niestety kolor nie siadł wogóle. Tymczasowo musi zostać. W planie i tak jest jest nowy lakier na kilka elementów
Załącznik 14974 Załącznik 14975 Załącznik 14976 Załącznik 14977
Ostatnio edytowane przez Przemkat ; 11-05-2019 o 17:11
Dobrze że coś się dzieje powiem ci że pokleić + polakierować to już by było ciężko to zrobić w jeden dzień, nie wspominając o montażu ogólnie wygląda dobrze.
A i jeszcze pytanie, lampy po renowacji lakierowałeś czy użyłeś coś innego ?
kolejna rzecz wygrzebana z mojej magicznej piwnicy podłączone pod ori concert fajnie uzupełniło niskie tony
Załącznik 15038
kolejny skromny modzik albo raczej kolejny krok do przywrócenia TT dawnego blasku.
używki w dobrym stanie nie trafiłem, to swoją starą z której tapicerka odpadła, okleiłem alcantarą
Ostatnio edytowane przez Przemkat ; 29-06-2019 o 15:32
Fajnie to wyglada.
Sobotni spontan, nowe felgi oczywiście felgi do regeneracji więc będe mieć zajęcie a pewnie i tak zaloże w przyszłym sezonie
Dzisiaj troche zabwy przy TT, dokładne mycie, poler w kilku najsłabszych miejscach, na koniec Soft99 do zabezpieczenia. W przyszłości będzie pełna korekta, ale dopiero jak poloże nowy lakier na zderzaki i usunę niedoskonałości a troche jeszcze ich jest
Na pierwszej fotce TT jak zamrożona, extra fotka
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Pojechałem umyć TT.... auto dalej brudne ale wróciłem ze wskaźnikiem
Kolejne klocki wpadły... Radyjko w miejsce concerta, lampki do przeróbki i 18nastki to malowania może sie przez zime coś wyczaruje z tego.
mały update
przez zimę niewiele się działo, przymusowa naprawa po tym jak ktoś na parkingu wjechał w auto, zniszczeń troche było.. błotnik śmietnik lampa zerwane zaczepy plus lekko pęknięty zderzak. Błotnik kupiony w kolorze ale niestety średnio spasował, musi przeczekać do lakierowania
Powoli zaczynam zabawę z lampami. Koncepcja jest, póki co kompletuje graty.
Wpadło lato i aż się prosi o obniżenie ale to i z czasem będzie.