Świetnie wygląda na ori s-line'ach ta twoja TT Aż się napatrzeć nie mogę, na prawdę pięknie
Świetnie wygląda na ori s-line'ach ta twoja TT Aż się napatrzeć nie mogę, na prawdę pięknie
Obrigado akrisu
Jeszcze kilka fotek
No i narobiłeś teraz dopiero zamętu... na zlot to już nic lepiej nie będę robić bo już kompletnie nie mam po co nie mam co nawet myśleć żeby być gdzieś w okolicach ładnych TT 8n znowu pewnie będziesz w czołówce jak nie pierwszy w konkursie na najładniejsze TT 8n jak rok temu
Wygląda teraz tak jak powinno, praktycznie jest już kompletne !
ps. po tym jak to zobaczyłem to olewam te auta i detailing, idę się przejść i będę hodować owce albo robić filmy i tyle. I jeszcze jak coś to pamiętasz jak w zeszłym roku pokazałeś mi w NL ten ORI nowy panel do NAVI do 8n ? mam go, kupiłem, ładnie zapakowany nówka sztuka, leży jakby mój coś odmówił posłuszeństwa więc dziękuje bardzo za info.
Ale pokadziles... .
Tam Ci wysłałem kiedyś jeszcze namiar zderzak ABT ori wide body u madziarów...
Chyba ze swój w końcu wstawisz, wtedy pozamiatasz
Rodowodowo twoja nie ma równych, dlatego, postęp musi być z twojej strony co rok konkretny z autem, bo inaczej będziesz miał z klubem na pieńku
Pozdr
Miki
Przecudnie wygląda!!!! Mój drugi ulubiony kolor (po czarnym ). Jednak podtrzymuję - felgi ori albo w stylu ori s-line chyba najlepiej pasują do Mk1. Gratulacje, piękna laseczka
I teraz robi robotę !!! Najlepsze felgi do 8N
Piotrek, Quarter
Dzięki
Pozdr
Miki
Miki co tu dużo gadać autko wygląda wyśmienicie, tylko pozazdrościć. Lepszego domu nie mogła sobie wymarzyć, taka w 100%-tach kompletna sztuka.
Marko,
Thx
miło mi miło mi miło;
dzięki waszym ciepłym słowom przestałem myśleć ze jestem nienormalny bo ludzie z mojego codziennego otoczenia patrzą na mnie z przymróżeniem oka jeśli chodzi o moje podejście do titi
Pozdr
Miki
Chyba najlepiej utrzymana, seryjna TT mk1 w Polsce
Dla właściciela jest oczkiem w głowie
Tylko gratulować i podziwiać