Kto tam znowu błysnął intelektem ?
https://www.tvn24.pl/slowacja-polscy....html#autoplay
Kto tam znowu błysnął intelektem ?
https://www.tvn24.pl/slowacja-polscy....html#autoplay
Nie jestem zupą pomidową żeby mnie wszyscy lubili
Zazwyczaj staram się nie rzucać pierwszy kamieniem, bo święty nie jestem - ale jednak, zwłaszcza w obliczu tej tragedii sprzed pół roku, to faktycznie słaby pomysł ścigać się na Słowacji.
Wrzuciłem trochę z przekąsem pamiętając o tym że media lubią dodać sporo od siebie. Dlatego jestem ciekaw jak było faktycznie. Sam zabieg zdjęcia tablic o tym że pojechali się tam ścigać nie świadczy, podobnie jak i nie zapewnia bezkarności.
a to nie były TTS Elmacho?
Skoro Ci intelektualiści pojechali tam z zamiarem ścigania i dodatkowo zdjeli tablice rejestracyjne to policja powinna była ich pokarać czymś surowszym niż zwykły mandat. Drogi publiczne nie są od ścigania się, bo przez takich pół-mózgów zwykli ludzie cierpią. Mam nadzieję, że to nikt od nas.
Naprawde Grzesiek to twój poprzedni ? Właśnie mi ją przypomina na foto ale sobie wmówiłem że się starzeje ?
Grey.
AUDI nie przestaje się kochać.
Grzesiek!?! Grey brał udział w tym "procederze"? W sensie "występował" w wiadomościach ze Słowaccji?
Może tak:
AUDI TTS pokazane na zdjęciu jest moim byłym samochodem.
AUDI nie przestaje się kochać.
A po czym to widac?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Skąd pomysł że chcieli się ścigać? Jak widzę audi ze zdjęcia z przodu w ogóle nie miało miejsca na tablicę żeby auto ładniej wyglądało. Gdyby ściągnał tablicę zostałaby ramka. To że jest to nielegalne to jedno ale drugie to, że media zawsze potrafią inaczej zinterpretować sytuację. Z tyłu tablica była w audi TT a gdyby mieli się ścigać to zdjęli by i przód i tył. Zawsze bierzcie wszelkie informacje przez palce ja nikogo nie oceniam bo nie wiem jak było naprawdę.
Stąd pomysł na post. Z drugiej strony wyjeżdżanie na Słowację i sciąganie tam tablic tylko po to by latać bez nich wygląda też głupio. Moim zdaniem prawda leży gdzieś po środku. Słowacy po ostatnim wypadku są trochę przewrażliwieni a prasa dodała co trzeba od siebie, z drugiej strony wątpię że nasi rodacy pojechali tam dla widoków.
Jak mówi klasyk " jak nie wiadomo o co chodzi to wiadomo o co chodzi".