Cześć! Rozsypało mi się sprzęgło haldex, wymieniłem cały zespół na inny bo mi leżał w piwnicy Sprzedaję:
-dyfer (500zł) - sprawny, zero luzu pomiędzy kołami, nie strzela, jest wg mnie ok
-sterownik haldex (350zł)- nie było żadnego błędu sterownika, zanim się rozsypało sprzęgło to było ok - zakładam, że jest w pełni sprawny
-sprzęgło haldex (100zł) - uszkodzone, wysypane tarczki, raczej do odratowania ale nie wiem, czy się oplaca
- lampa lewy tył USA (60zł) - sprawna, z wkładem - u mnie działała
- lampa prawy tył ANGLIK (40zł) - zabierać, może komuś się przyda sam wkład albo szkło - była sprawna
- przełącznik świateł USA (50zł) - przełącznik chyba sprawny, pasuje do Europejczyka tylko nie ma wyjścia na przeciwmgielne - nie znam się na elektronice ani elektryce, może komuś się przyda
- kanapa tylna (100zł) - samo siedzisko w skórze czarnej, materiałowe boczki (chyba taka szła na USA) - nie mam zdjęcia, mogę dosłać jak będzie zainteresowanie. 1.jpg 12.jpg
reszta w linku, bo nie chce mi dodać więcej zdjęć https://mega.nz/#F!jnAiQAhb!lKQB5aIfetIAd7OvJkpU3w
Kontakt przez forum lub telefon: 729-992-645
Pozdrawiam, Andrzej
- - - - - - - - DODANO - - - - - - - - -
+edit
-sprawna pompka haldex (300zł) - działa, nie daje błędów na komputer. Oczywiście na wszystkie części gwarancja rozruchowa.
edit: sterownik haldex zabrany (pozdrawiam)
+znalazłem przetwornicę prawą, europa oczywiście - numer 8n0907474a - cena 50zł (wymieniłem na inną, ale okazało się, że błyskająca lampa była spowodowana wypalającym się żarnikiem a przetwornica jest tańsza - co za czasy )
+edit sterownik haldex sprzedany
Sprzedam jeszcze głośniki BOSE w przednie drzwi i tylne boczki, jeden przedni zmęczony życiem i przy głośnej muzyce trzeszczy - 150zł zestaw
Update cen, zabierajcie to ode mnie
Dyfer 350
Sprzęgło haldex 50
Lewa lampa USA 30
Prawa lampa angol 20
Przełącznik 30
Kanapa tył 60
Pompka haldex 200
Przetwornica xenon 30
BOSE tył 50
+ podsufitka zestaw(podsufitka, tapicerka progów górnych, dwa słoneczka, uchwyty słoneczek) w kolorze szarym, stan średni- może po upraniu będzie spoko, może mieć nadłamania 100zł