W Polsce chyba raczej nie znajdziesz ja również szukałem sporo czasu. Zrobiłem sam i wygląda tak.
Załącznik 14672
Ostatnio edytowane przez TTM ; 20-01-2019 o 11:23
Edytowałem wpis, dodałem zdjęcie. Może ci się nie spodoba
Jakis miesiac temu kupilem dymione kierunki ori Osira na ebayu. Szukalem ich odkad mam tt, na grupach tematycznych musisz pytac.. ceny niestety bywaja wysokie, widywalem po 200-250$ za komplet i nawet jak zglaszalem chec kupna to i tak odbywalo sie praktycznie losowanie bo chetnych bylo kilkanascie osob.. Jakis koles na ttuk robi jasne wklady z cienkiego plastiku, wyglada to dosc estetycznie ale do osira im daleko..
Ostatnio edytowane przez AcidTT ; 20-01-2019 o 12:13
Ja zastosowałem przeźroczysty, elastyczny arkusz plastiku dosyć cienki + folia srebrna (z zewnątrz wygląda srebrna ale widać kierunki pod każdym kątem, nawet jak słońce świeci). Ładnie obklejasz, usuwasz pęcherzyki powietrza i jest Cena ok 20zł Tylko ja chciałem mieć kierunki pod kolor lampy. Przy czarnej lampie nie wiem jakby to wyglądało..
Ostatnio edytowane przez TTM ; 20-01-2019 o 23:20
Ja nie mogłem znaleźć arkusza plastiku bo nawet potrzebny większy, prosty kawałem a że miałem w garażu spore pudełko PCV to go zastosowałem.
Załącznik 14681
Odrysujesz sobie od starych wkładów, wycinasz i przyklejasz folię, tu masz np. taką: https://allegro.pl/oferta/folia-okno...h22-5976499338 Ładnie opalarką, suszarką pozbywasz się pęcherzy powietrza i jest ładne.