Długo chorowałem na mustanga i inne muscle-car. Wsiadłem do nowej TT i mi przeszło
Zupełnie inna półka jeśli chodzi o styl, ergonomię i jakość wnętrza. Następne - może AMG GT-R? :P
Długo chorowałem na mustanga i inne muscle-car. Wsiadłem do nowej TT i mi przeszło
Zupełnie inna półka jeśli chodzi o styl, ergonomię i jakość wnętrza. Następne - może AMG GT-R? :P
U mnie właśnie ascetyczność wnętrza ostatecznie przekonała o wyniku wewnętrznej debaty Merc/Bmw/Audi.
Jeżeli chodzi o puste/niewykorzystane przyciski, nie jest to jednak domena/problem 8s ale chyba wszystkich aut. Nie skreślałbym nowej TT za to i można to łatwo uzupełnić:
3.jpg
To było dla jajec - w życiu bym takiego badziewia nie nakleił. Trzeba brać wersję z kompletem przycisków Jednego jednak nie rozumiem - w MK1 też są zaślepki, na czym polega więc problem z MK2/3? AMG też może mieć zaślepki - jakoś je przeżyję...tylko niech się w totka trafi
To czego ja nie lubię i powód dla którego długo nie przesiadałem się na Audi, to standardowe DIN-boxy w infotainment. Dopiero ostatnie modele są od tego wolne.
Co do hamerykańców, to w kwestii wykończenia wnętrza, ergonomii, stylu i plastików, muscle cars muszą jeszcze chyba przez kilka generacji przejść nim zbliżą się do poziomu VAG - dla mnie był to czynnik eliminujący te auta już an starcie.
- - - - - - - - DODANO - - - - - - - - -
Czy my mówimy o tym co zaznaczone na obrazku niżej?
vents-aileron.jpg
Obawiam się że nie ma aut od tego wolnych...
Ale czym zastąpić pusty przycisk? Nie warto producentowi robić 50 wersji przycisków zależnie od wyposażenia...
Audi TTS 2011 Quattro S-Tronic
Schodzicie na inne tematy.
AUDI nie przestaje się kochać.
Ostatnio edytowane przez miki77 ; 20-08-2018 o 17:44
Wracając do tematu, marzyloby mi się przejście na 997 - koloru mógłbym nie zmieniać
Kto wie, teoretycznie w totka da się trafić
Pozdr
Miki
Ostatnio edytowane przez miki77 ; 20-08-2018 o 17:50
Ciekawa jestem, ilu TTkowiczów ma podobne podejście jak ja - bo ja nic innego niż TT mk1 już nie chcę no chyba że spadnie mi gwiazdka z nieba w postaci mk1 nówki prosto z fabryki
Pewnie za jakiś czas będę emigrował z kraju na studia, więc będę się musiał ze swoją TT-ką pożegnać, więc marzy mi się... kolejna TT-ka. Wprost uwielbiam ten samochód i mam nadzieję, że uda mi się upolować 8N w wersji Quattro i to w czarnym/czerwonym kolorze. Na pewno nie srebrny, fu.
Ja to bym najbardziej chciał Audi R8 Spyder.. :P Ale jak już zejdziemy na nasze standardy, to takim moim wymarzonym autem jest Nissan 370z, który z wyglądu jest takim dalekim kuzynem naszych TT. Ale na razie realizuje jeszcze inne marzenie, jakim jest mocne i zadbane 8N mam nadzieję, że mi posłuży dłuuuugo.
Po tt wyglada że pare osób włącznie ze mną myśli o jakiejś 911
Moim marzeniem jest nowa R8 ale niestety trochę kosztuje... Chociaż jak wygram w totka to będzie mój pierwszy wydatek z wygranej